2777
2789
اینکه روش اسم گذاشته میشه یکم ناراحت کنندس. پس چرا به مردی که همسرش فوت کرده نمیگن بیوه؟

خب اونم بنظرم باید یه اسمی داشته باشه مگه در اصل قضیه تاثیری داره بلاخره یه همسری داشته طرف ک فوت شده مثل اینکه به کسی ک مادرش مرده بگند یتیم ناراحت بشه 

منظورم این نیس ک تا طرف ببینی بگی ا بیوه اومد یا یتیم اومد ب این اتفاق ناگواری ک افتاذه براشون اینو میگند 

بله کاملا درسته حرفتون ولی مثلا میخواد واسش خواستگار بیاد واسش بلاخره تاثیر داره این مورد دیگه

قبلا آره توصیف شرایط بوده

اما اخیرا شده یه واژه برای تحقیر

چرا باید یک زن اسم همسر مرده‌اش روش باشه و همیشه یدکش بکشه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر توصیفی کلمه کاملا درست و به جا هست و با کلمات تفاوت کسی که همسرش فوت شده، کسی که از همسرش جدا شده و کسی که ازدواج نکرده باید مشخص بشه 

منتهی چون نگاه منفی بخصوص به زن مطلقه زیاده از نظر روانی باعث آزار میشه و اونی که باید تغییر کنه نوع نگاه هست نه کلمه ای که درست و به جا داره استفاده میشه

اصلاً مشکل از کلمه و واژه نیست...بگی بیوه یا مطلقه یا مجرد مهم نیست...این نام گذاریا برای بررسی آمار ...

دقیقاااا شکر کلامت منم حرفم این این کلمات بد نیستن که این نگاه منفی بجای حل کردن مسیله صورت مسیله رو پاک میکنن

دقیقاااا شکر کلامت منم حرفم این این کلمات بد نیستن که این نگاه منفی بجای حل کردن مسیله صورت مسیله رو ...

آره بعد بعضیاشون میان تو جاهای دیگه نظر میدن بدترین دید رو نسبت به زنای مطلقه و...دارن بعد اون جا به کلمات گیر میدن.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چقد ما زنها بدبخت هستیم مرد طلاق میگیره اصلا بهش نمیگن مطلقه یا مرد زنش فوت میشه بهش نمیگن بیوه

کاش خانومااااااا متوجه بشن چقد این کلمات زشته خب طرف مجرده دیگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بد نیستادای جدیده

هر روز یه ادا در میارن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

معنی مادر مجرد یعنی چی؟سینگل مام نشنیدین ‌تو اروپا

مادر مجرد خیلی فرق داره 

اون مادر هستش خودش اثبات این هستش که قبلا متاهل بوده

حتی خارجی ها هم از کلماتی مثل دوشیزه برای دخترخانوما و ازین قبیل کلمات استفاده میکنن

همچنان امیدوار

بد نیستادای جدیده

چرا بده 

اونی که شوهرش مرده که تقصیری نداشته برای هرکسی ممکنه پیش بیاد انسان آزاده،الان خوده اون آقا زنش بمیره اسم جدید میگیره آیا ؟

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
چقد ما زنها بدبخت هستیم مرد طلاق میگیره اصلا بهش نمیگن مطلقه یا مرد زنش فوت میشه بهش نمیگن بیوهکاش خ ...

من ب مردی ک طلاق گرفته و همسرش فوت شده نمیگم مجرد اونم میگم یبار ازدواج کرده 

نه مثلا میخوایم بگیم همسرش فوت شده مثلا واسش خاستگار اومده میخواد بدون همسر قبلیش زندس یا نه بلاخره ...

بیوه واژه زشتی نیست. یا لقب هست. حالا اگر میگن نگید دیگه چیزهای جدیده! وگرنه مطلقه درسته. بیوه درسته. مجرد. درسته. متاهل هم درسته. توی همه پرسشنامه های اجتماعی هم همین القاب هست

اینجا میگن به مطلقه هم نگید مطلقه!!!بگید مجرد

چون کسی که جدا شده دیگه مجرد حساب میشه و لازم نیست از بقیه مجرد ها صرفاً به خاطر یک تجربه جداشون کرد

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چقد ما زنها بدبخت هستیم مرد طلاق میگیره اصلا بهش نمیگن مطلقه یا مرد زنش فوت میشه بهش نمیگن بیوهکاش خ ...

ما خانوما پشت هم نیستیم یه دقیقه بیا کامنتا رو بخون خیلیا میگن ادا

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️