2777
2789
عنوان

مدیریت رابطه بچه با پدرش در طلاق

171 بازدید | 26 پست

من دو‌ساله تو راه طلاقم با یه بچه سه ساله ..پدرش با ناجوانمردی رهامون کرد بدون هیچ مسئولیتی حتی در قبال بچش….با اینکه وضع مالیش عالیه ولی حتی زورش میاد خرجی بچه رو‌بده

ولی اینم بگم تا زمانی که بچه پیشش بود خوب رسیدگی میکرد و اصلا نمیشه بگی پدر بدی بود ولی وقتی دور میشه کلا فراموش میکنه …الانم برا مهریه محکوم شده و جلب دادن براش اونم از ترسش دیگه خونه نمیاد چن ماهه

تو این چن ماه هیچ خرجی نداده و فقط هر یکی دو هفته زنگ‌زده خیلی شل حال بچه رو پرسیده و گفته گوشی رو بده بهش منم ندادم و قطع کردم و گفتم اخه چجور پدری هستی که اینقد نسبت به بچت بی تفاوتی !!!

ولی بچم با اینکه خیلی کوچیکه ولی خیلی غصه میخوره امروز تا اسم باباش اومد زد زیر گریه و من متوجه شدم از توداریش هست که زیاد ابراز دلتنگی نمیکنه

الان موندم چیکار کنم …بزارم با پدرش صحبت بکنه یا نه اصلا نمیدونم چجور مدیریت کنم این موضوع رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بزار باهاش صحبت گنه پدرشو بیشتر بکشه سمت خودش

من میگم اخه چه فایده مگه پدری کردن زوری میشه! اون وقتی نمیخواد تو زندگی این بچه حضور داشته باشه به زور ک نمیشه

البته نمیدونم درست فک میکنم یا نه

با احساسات بچه ات بازی نکن 

گاهی نداشتن پدر ، بهتر از نصفه نیمه داشتنه .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی به همین روال ادامه بدم و اجازه ندم صحبت بکنه؟

من بودم شاید  چون بچم یه سالگی تا 3 سالگی باباش پیشش نبوده ، اگه باباش نخواد ببینتش. ، اسراری به دیدن هم  نمیکنم  ، یا اینکه بچم دلتنگته، .و.....  نمیکردم 

میذاشتم باباش اگه میخواد ببینش ، ببینش 

وگرنه  خودم میشدم هم باباش ، هم مامانش .... 

ببین  من آدم قطع کردن تلفن روی بابای بچه ای نیستم ، ولی اینکه بچه رو اهرم فشار برا بازگشت یا ارتباط دوباره باباش نمیکنم ... 

میدونم تحت فشاری انشالله خدا کمک کنه بهترین تصمیم بگیری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ولی پسرت بزرگ میشه چالشهای خودش رو پیدا میکنه به پدر داشتن احتیاج پیدا میکنه نزار همون رابطه ایم هست ...

من نمیدونم الان پدرش بخاطر موقعیتی که توش هست(فشار مهریه و …) اینجوری شده یا کلا واقعا رها کرده بچه رو 

اگه واقعا تصمیم گرفته باشه رهاش کنه بنظرم هرچقد سعی کنم نزدیکش کنم به بچه بی فایده باشه و بچه این وسط آسیب بیشتر ببینه 

تصمیم سختیه واقعا 

شایدم میترسه وابسته بهش ولی همین ارتباط کم رو جلوش رو نگیر تلاشیم برای بیشتر شدنش نکن

متوجهم چی میگی

یعنی هرموقه زنگ زد خواست صحبت بکنه یا ببینتش اجازه بدم حتی کمرنگ که یه ارتباطی بمونه برا آینده 

اینم فکر خوبیه

بلاخره وقتی پدر داره در دسترس هست چرا بدون پدر بزرگ بشه

غصه میخورم میبینم اینقد بی تفاوته نسبت بهش

خرجشم نمیده حتی هزینه درمانشو

فکرشو نمیکردم اینجوری باشه 

فکر میکردم مشکلش منم

حالا میفهمم مشکل از خودشه 

کسی که با بچش این کار رو بکنه قطعا مشکل داره