2777
2789
عنوان

از تاپیک دیروز درمورد کادو روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 83 پست

وای من یه مربی پیش دبستان میشناختم به بچه ها میگفت خسیس چرا برام هدیه روز معلم نیاوردی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین وضعیت اقتصادی بد هست

ممکنه۵۰هزار تومنم برا یکی زیاد باشه

و بچه اینجوریه ک کادو نبره پیش دوستاش ضایع میشه

و نماینده ها  تحت فشار میزارن 

ای کاش کلا برداشته بشه این 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من بعنوان یه معلم به جز احترام هیچی نمیخوام تو همکارانم هم کسانی هستندو میشناسم  که حتی کادوی روز معلم میبخشن به یه بدبخت و بیچاره تروخدا انقدر معلما رو نکوبید تو هر قشری خوب و بد هس 

بعضیا نه ....حقیقت اینه اکثر معلم ها لیاقت یه خودکار هم ندارن ، من خودم دبیر بودم و رفتم انصراف دادم

با جمله اولتون کاری ندارم ولی جمله آخرتون گول زدن خودتون بود ... شایدم یکی از همونایی بودید که فرمودید 

موفق باشید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

کلاس پسرهای من نماینده گفت ۵۰۰ تومن

بعضی ها گفتن زیاده

۱۷ میلیون پول جمع شده واقعا زیاده

یکی از مادرها طفلی ۳۰۰ زد درصورتی که میدونم واقعا نداره

خیلی کاربدی شده این پول جمع کردن

خب الان با دویست سیصد چی میشه خرید کادو بردکاغذ کادوش فقط ۵۰ میشه

اصلا چرا بااااایدی شده کادوی روز معلم؟که حالا حساب کتاب هم میکنین؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یکی از مادرهل اینجا گفت من نماینده بودم معلم ها توی دفتر جمع میشن هر کدوم کارت هدیه کمتری گرفته سرافکنده میشه

واقعا خیلی حرفهای مندراوردی درست میکنن یعنی چی این حرف

با جمله اولتون کاری ندارم ولی جمله آخرتون گول زدن خودتون بود ... شایدم یکی از همونایی بودید که فرمود ...

در تعجبم چطور فاز نصیحت میگیری وقتی خیلی راحت یکی رو بدون اینکه بشناسی قضاوت می کنی ، برام سواله توی ذهنت تناقض به وجود نمیاد ؟؟؟!!!!

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

بچه منم پیش دبستانیه اینجا نگفتن پول جمع کنیم انگار هر کس تکی میخواد کادو بده من میخوام کارت هدیه بگ ...

واقعا؟؟؟ 

چه جالب میشه مثلا معلم بشینه ۲۰  یا ۳۰ تا کادو رو باز کنه 😄😄

من تا حالا بیشتر از دوتا کادو باز نکردم تو عمرم 😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .