2777
2789
عنوان

دلم شکسته چندماهه حالم خیلی بده

90 بازدید | 9 پست

من با یکی چند سال بودم،رابطم سر قضیه ای کات شد تو تاپیکای قبلی هست هنوز بعد چندماه حالم بده

واقعا دلم شکسته اعتماد به نفسمو به کل از دست دادم احساس ناکافی بودن دارم یه مدت خوب میشم بعد دوباره یادم میوفته انگار تیر میخوره به قلبم انقدر بهم میریزم تروخدا بگید چه کار کنم برم تراپی اوکی میشم؟

احساس نامافی بودن ک اره هست ولی بنظرم سعی کن کارایی ک فک میکنی بهتر میشی بکنی 

مثلا من سر رابطه قبلیم لاغر بودم اینا دارم میرم باشگا بهتر شدم و ادامه دارم میدم 

و اینک مثلا شاغل نیستم و مهارت ندارم هنوز تیک نخورده

و اینک چهرم ی مقدار سوختگی داره اونم اوکی نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت اوکی میشم بعد دوباره بهم میریزم هرکاری میکنم

باید اون ادمو فراموش کنی ببین من متوجه شدم ک طرفت اگ ب اندازه کافی دوستت نداشته باشه بینقصم باشی نمیمونه کسبو پیدا کن دوستت داشته باشه هزار تا نقصم داشته باشی نمیبینه

باید اون ادمو فراموش کنی ببین من متوجه شدم ک طرفت اگ ب اندازه کافی دوستت نداشته باشه بینقصم باشی نمی ...

دقیقا همینه ولی چرا هرکی به پست ما میخوره این مدلیه بقیه رابطه هاشون عالیه

دقیقا همینه ولی چرا هرکی به پست ما میخوره این مدلیه بقیه رابطه هاشون عالیه

چون ادمیو پیدا نکردیم ک دوسمون داشته باشه واقعی در حد ازدواج

برا سرگرمی میان 

البته من کسیو ک عاشقم باشه هم هست ینی برا همه هست ولی من اونارو نمیخام😂  دیگ اونام ک من میخام منو نمیخان 

منم مشکل تو رو داشتم به حدی حالم بد بود مثل روانی ها شدم دیکه دلم میخواست با هر کسی دوست شم برام مهم نبود خوبه یا بد 

رفتم باشگاه و شروع کردم با خدا حرف زدن خیلی اوکی شدم

تورو خدا اعصابتو برای آدم های بیشعور نزار

من سال ۸۴ این اتفاقا برام افتاد الان یه پسر ۱۰ ساله دارم اعصابی برام نمونده که به پسرم اهمیت بدم

شوهرم و با اون مقایسه میکنم میگم خداروشکر ک اون رفت

توام خدا یکی بهترشو برات درنظر داره 

خدایا شکرت   
منم مشکل تو رو داشتم به حدی حالم بد بود مثل روانی ها شدم دیکه دلم میخواست با هر کسی دوست شم برام مهم ...

دست خودم نیست هرکاری میکنم باز یادم میوفته خیلی بهم میریزم