سلام خانوما من ساعت هفت بیدار شدم آبگوشت بار گذاشتم برای ناهار الان رفتم سر بزنم دیدم قلم هوایی که انداختم داخلش خون انداخته رنگ آب کلا تغییر کرده آبشو دوباره عوض کردم چیکار کنم اگه باز اونجور شد
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
اگه تمیز شسته بودی قلم ها رو نیاز به عوض کردن آب نبود بی مزه میشع
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
آخه رنگش تیره شدنی همسرم نمیخوره قبلا یبار اینطور شده بود
اگه تمیز شسته بودی قلم ها رو نیاز به عوض کردن آب نبود بی مزه میشع
تمیز شستم خون از داخل استخوان زده بیرون