2777
2789
عنوان

تعبیر خواب جن

128 بازدید | 25 پست

سلام من بار ها این خواب های مشابه هم رو دیدم باز دیشب دیدم 

خواب میبینم توی دستشویی خونه قبلیمون یا خونه مادربزرگم یا یه جای دیگه یه جن جوان مو قرمز لاغر قد بلنده که هیچ کاری با من نداره ولی حرف میزنه از دستشویی هم نمیتونه بیرون بیاد منم بهش نزدیک میشم لبام بهم میچسبه نمیتونم حرف بزنم  ولی باز کم نمیارم به سمتش حمله میکنم بسم الله میگم و میگم تو جنی من ادمم من از تو بالاترم تو توی دستشویی من زندگی میکنی اینا رو از توی گلو به سختی میگم و اون هیچ کاری نمیکنه فقط مقاومت میکنه و گوش میکنه ولی بیدار که میشم خیلی میترسم قلبم تند میزنه 

لعنتی چیکار کنم نبینمش دیگه 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل خواب هفت بار آیه الرکسی بخون.

و فوت کن رو دستات‌

دستات‌ رو بزن به صورتت.

روزی یکبار سوره احقاف به نیت دفعه جن و انرژی های منفی 

بخون.

سنگ نمک بزار بالای سرت 

و پایین پاهات 

و بخاب

قبل خواب هفت بار آیه الرکسی بخون.و فوت کن رو دستات‌دستات‌ رو بزن به صورتت.روزی یکبار سوره احقاف به ن ...

تعبیرش نمیدونی چیه ؟ 

چشم ممنون

من عادت دارم قبل خواب قرآن بخونم.ک معمولا آیت الکرسی هست

یه شب ک داشتم میخوابیدم سوره فلق و خوندم و تو همون حین خوابم برد. یهو دیدم استخوان هام شروع کرده فشرده شدن. انگار یه چیز سیاهی من و احاطه کرده بود و مدام میگفت نخون نخون بد میبینی...من همچنان میخوندم و اون بیشتر فشارم میداد.آخلش گفت نخون ببین بد میبینی.یهو شروع کرد شمردن. ۱ ۲ ۳... یعنی تا ۳ گفت شوهرم جوری از خواب پرید و افتاد سرفه انگار داشت خفه می شد...

منم از خواب پ یدم رسما سکته رو زدم....شوهرم داشت خفه می شد به زور نفسش برگشت

هنوزم به اون شب فکر میکنم نمیدونم چیزایی ک دیدم خواب بود یا واقعی

تعبیرش نمیدونی چیه ؟ چشم ممنون

متاسفانه چیزی هست.

این خوابت که تعبیر 

مثل بقیه خواب ها ندارع.

اگر چند بار دیدی 

نشان دهنده انرژی منفی از نوع اجنه هست.

اصلا نترسی ها.

ما اشرف مخلوقاتیم.

فقط قرآن یادت نره

من عادت دارم قبل خواب قرآن بخونم.ک معمولا آیت الکرسی هستیه شب ک داشتم میخوابیدم سوره فلق و خوندم و ت ...

وای تو رو خدا الانم بابت خواب دیشب حالم نا میزونه اینم خوندم رعشه گرفتم

متاسفانه چیزی هست.این خوابت که تعبیر مثل بقیه خواب ها ندارع.اگر چند بار دیدی نشان دهنده انرژی منفی ا ...

پناه بر خدا 

بعنی چی عزیز این جمله ات که متاسفانه چیزی هست؟