یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با افتخار ۹ بار رد شدم ..آخر کار سرهنگه دلش سوخت ....
بعدش وام گرفتم ، ماشین گرفتم ...صبح ها از ساعت ۴ونیم که خیابون ها خلوت بود میزدم بیرون تا ۵ و نیم .چون میدونستم شاغلین باید برن سر کار .خیابون شلوغ میشه ..قبلش ۷ بار آیت الکرسی میخوندم ..تا دو ماه فقط با دنده ۲ ، نهایت رانندگی میکردم .منو مسخره میکردن میگفتن گاز بده ، نترس .اهمیت نمیدادم ...
وای مرسی چقدر بهم انگیزه دادین 🥺من یکبار رد شدم و اون یکبارو افتضااااح رانندگی کردم.دستام به دشت می ...
من انگیزه ندادم ، واقعیت رو گفتم ..کاملا طبیعی هس ، کسی فقط با این کلاس ها راننده نمیشه ..من ۴ سال رانندگی میکردم .سریع ماشین که عوض کردیم ، با ترس نشستم پشتش ، دوباره زمان خلوت رانندگی کردم تا ترسم ریخته بشه ...
برو داروخانه ، قرص ضد استرس تپش قلب بگیر ، بخور،که تسلط داشته باشی ...باید پایین ترین دوزش رو بخوری .من خودم موقع کنفرانس دادن ، میخورم و آروم میشم ..