2777
2789

روزمعلم و که تعیین میکنید یه مبلغی بابت کادو و پذیرایی از بچه ها واریز بشه، اوکی. خیلی ام ممنون بابت زحماتتون🙏

ولی خداوکیلی این بساط تولد و شب یلدا و عیدی( عید نوروز) و جشن فلان و جشن بهمان و...و...چیه؟؟؟؟ بس کنید دیگه

بابا بخدا بعضیا دستشون تنگه، هزار تا گرفتاری کوچیک و بزرگ دارن. شما واسه خودشیرینی میخوای خودت و بچت و توچشم معلم کتی، بقیه چه گناهی کردن؟؟؟ 

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا همین. من سه سال مدرسه غیرانتفاعی درس خوندم اون موقع چون مدرسه کلی پول میگرفت خودش جشن میگرفت وقتی دولتی خوندم دیگه بحث این چیزا نبود. اونم الان با این شرایط اقتصادی خانواده‌ها

این کارها فقط تو ابتدایی هست من که پسرم رفت هفتم راحت شدم دخترمم هم دو سال دیگه میره راحت میشم تو گروه مادران الان نیستم ببینم چه خبره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من خودم مشکل مالی ندارم ولی واقعا دیدم مادرایی که استرس میگیرن هردفعه. اگه ام ندن این پول و، مادرا پشتش صفحه میذارن و بچشون ضایع میشه. کلا آبروشون تو کلاس میره به نوعی. خیلی زشته بخدا

عزیزم من نماینده هستم و این مسائل از طرف مدیریت عنوان میشه و ما به اولیا منتقل میکنیم ، اما اولیا تصور میکنن ما داریم بابتش حقوق دریافت می کنیم کلی هم باید حرف بشنویم  کاش یه ماه جای ما نماینده ها بودید 

معلما چرا روز دانش اموز برا بچه های ما کادو نمیخورن!!!!!

دخترم امروز میگه اگه معلم روز دختر کادو داد منم روز معلم کادو میبرم😂

عزیزم من نماینده هستم و این مسائل از طرف مدیریت عنوان میشه و ما به اولیا منتقل میکنیم ، اما اولیا تص ...

هیچ مدیری وارد این مسائل نمیشه جز یه عده مادرخودشیرین 

معلما چرا روز دانش اموز برا بچه های ما کادو نمیخورن!!!!!

دقیقا. ولی دیدم معلم های با ذوقی که یه کادوی هرچند کوچیک برای بچه ها تهیه میکنن و بچه ها کلی ذوق میکنن. ولی متاسفانه تعداد این معلم ها خیلی کمه

این کارها فقط تو ابتدایی هست من که پسرم رفت هفتم راحت شدم دخترمم هم دو سال دیگه میره راحت میشم تو گر ...

بقیه جشن ها درسته حق دارین 

اما معلم ارزشش خیلی بالاست ، ب گردنمون خیلی حق داره 

سالی یک بار تقدیر کردن ازش چیزی نمیشه