2777
2789
عنوان

چجور میشه روانشناس خوب پیدا کرد

122 بازدید | 14 پست

یه جا شنیدم اکثر روانشناس هایی که توی سایت ها معرفی میشن هزینه زیادی رو بابت تبلیغ دادن و در حدی که معرفی میشن خوب و حرفه ای نیستن!

یکی از دوستام نیاز فوری به روانشناس داره و وضع مالیش هم زیاد خوب نیس 

اگه تجربه ای تو این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تهران هستید دکتر غلامحسین حدادی خیلی خوبه من خودم بارها رفتم پیشش مطبش غرب تهرانه سمت وفا آذر 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

جای خوب میخوای یا جای ارزون؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

جای خوب میخوای یا جای ارزون؟

خودش قطعا جای ارزون رو انتخاب میکنه

ولی من فکر میکنم مشکلش خیلی جدی عه و نیاز به یه کمک حرفه ای داره 

ممنون میشم معرفی کنید اگه میشناسید

سلام روانشناس خوب بايد پروانه نظام داشته باشه، ترجيحا در مركز روانشناسي و مشاوره كار كنه، مركز روانشناسي و مشاوره شيوا تمام درمانگرانشون پروانه دارن، و تعرفه هم بر اساس تعرفه نظام روانشناسي است، سايتشون هم ميتونين ببينيد.
02188257030-09384903280

سلام 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

عزیزم تراپیست من کارش عالیه حرفه ای به تمام معناست واقعا درکش بالاست هم تلفنی کار میکنه هم اینکه آنلاین با ویس و تایپ کردن هزینه هم برا یکساعت ۱۹۰ میگیره عالیههه

خواستی ازش نوبت بگیر 

اینم شمارش

09199541937

فقط معمولا خارج از نوبت زنگ بزنی شاید جواب نده باید بهش پیام بدی که وقت بگیری

متاسفانه مخصوصا در چند سال اخیر که پذیرفته شدن تو این رشته راحت شده 

خیلی خیلی سخت میتونی پیدا کنی 

اینو من دارم بهت میگم که از سال 91 چندین مشاور و روانشناس در جاهای مختلف ایران و البته معتبر! رو تست کردم 

و ی چیزی رو حتما حواست باشه،حتما 

وقتی اینجا کسی رو بهت معرفی میکنن قبل ارتباط باهاشون حتماااااا اسمشون رو سرچ کن که حداقل واقعا مدرک این کارو داشته باشن

تو همین سایت بودن کسایی که افرادی رو معرفی کردن ،طرف در ازای مبلغ پایینی هم مشاوره می کرده 

اما حتی 1 ترم درس هم نخونده بوده و صرفا فکر میکرده میتونه مشکلات بقیه رو هندل کنه،اصلا به آدم ناآگاه اعتماد نکن