2777
2789
عنوان

یه پسر لات عاشقم شده الان

763 بازدید | 27 پست

سلام خانومای گل لطفا بعد اینکه متن رو خوندید نظرتون و بگید واقعا خودم هنگ کردم

خانوما من مجردم و قصد ادامه تحصیل دارم قبل عید حدودا اولای اسفند من با مادرم رفتم بیرون و یه پسر خیلی خیلی لات عاشقم شد و از اون به بعد هروقت می‌رفتم بیرون میومد دنبالم و اینا یه روز تنها رفتم بیرون بهم شماره داد و ما تا چهارشنبه سوری نزدیکای چهار یا پنج روز حرف زدیم که بعدش هم جدا شدیم(بلاکش کردم)و تا دو هفته پیش هیچ خبری ازش نداشتم که رفتم بیرون اونو دیدم و باهام حرف زد و رفیقمم که پیشم بود گفت که پسره خیلی خوب نگات میکرد و عاشقته گذشت ما فردای اون روز باهم حرف زدیم و رل زدیم(از بلاکی درش آوردم)و ایشون به گفته خودشون تاحالا به اندازه من عاشق کسی نشدن و خیلی دوسم داشتن ما خیلی بحث داشتیم این پسر اختلال روانی داره(بخواید درباره اونم توضیح میدم)و ما یک ساعت باهم خوب بودیم و دو ساعت بد بودیم که

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب باهم نزدیکای دو ساعت تلفنی صبحت کردیم و همه چی خوب بود و گفت من میرم پیش دوستام منم بچه بازیم گل کرد و داخل برنامه روبیکا شروع کردم ویس دادن و مسخره بازی درآوردن که یهو عکس خودمون و رو برام فرستاد و من توی عکس خیلی بد افتادم😂منم مسخرش کردم و این چیزا گفت که تو بدی وگرنه گوشی من مشکلی نداره و خیلی داری گو... میخوری حوصله ندارم خداحافظ و من برگام ریخت😐💔چون هیچی بینمون اتفاق نیفتاده بود و دوبار زنگ زدم اشغال کرد واسه آخرین بار زنگ زدم گفتم ما بدرد هم نمی‌خوریم‌ انتظار داشتم نازمو بکشه که گفت به جهنم دیگه بهم پیام نده لحنش هم خیلی بد بود(اولین بارش نیست)و من پیام دادم گفتم دیگه بهم پیام نده بلاک که بعد چند دقیقه پیام داد تو بلاکی و چندتا فحش داد و گفت خداحافظ:///

چند بار اینجوری شده برگشتیم الان که دارم فکر میکنم بنظرم ایشون دوسم نداره نظر شما چیه؟

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)