2777
2789
عنوان

همسرم سختشه که از حقوق‌ خودم جهاز بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 34 پست
عزیزم درسته شوهرته ،ولی حواستو جمع کن هر حرفی رو بهش نزن. هر سری رو بهش نگو ، بذار یه چیزایی رو ندو ...

موندم چکار کنم عقدیم سر یه سری مخارج بسیار سختش بود و میگفت پدرت بده یا خودت بخر ... منم مجبور میشدم بابت اینکه یه سری مخارجو بده بگم منم حقوقم میره پای جهاز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین حالا جلوی دخالتهای بیجای شوهرت را بگیر. به ایشون ربطی نداره که توی روابط خانوادگی شما و خرج کردن پولای شما دخالت میکنه!

البته اینکه این مسایل را فهمیده شاید خودتون بهش گفتید، از خانواده مسایلی که ربطی به همسر نداره را نگید. بدی خانواده هم نگید.

از همین الان هم برای حقوقت و خرج کردن پولت که شوهرت دخالت نکنه یه فکری کن

(البته همه ی اینها را از راهش و با ارامش)

چرا اجازه دادی که بفهمه؟

هرچی خریدی بگو پدرم خریده

ولی من طبق زندگی خودم چون برای خولهرم همه چی هریدن زیر خرید جهاز برای خودم مکه اینکه چیزی بخوام بودجه شون نرسه مقداری اوتا بزارن کمی هم من 

ولی همه چی رو خودم بخرم یا وسایل سنگین نه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
همسر من ۶۰ درصد جهیزیه رو خودش خریدبدون اینکه کسی بفهمهمردی ک دوست داشته باشه دو دوتا چهارتا نمیکنه ...

دقیقااااا کاملا درسته

من ازدواج نکردم ولی هم عشقم هم مادرش گفتن هیییچی ازت نمیخوایم حتی اندازه سر سوزن کسی ک دوست داشته باشه خودتو میخواد ن هیچ چیز دیگه

شوهرت زیادی خواه شوهرت داره سرت سوار میشه حتما یه حرفاش گوش نده بجاش بگو پدرم خرجم کرد به دلم چیزی نزاره ک بعد خودم بجایی رسیدم خرج کنم بگرد دنبال حرف قشنگ نه ک بگی سختشه نه اتفاقا زرنگ تشریف دارن 

چرا اجازه دادی که بفهمه؟هرچی خریدی بگو پدرم خریدهولی من طبق زندگی خودم چون برای خولهرم همه چی هریدن ...

مجبور بودم چون یه سری خرجا رو نمیداد به خاطر اینکه خودم پول داشتم... منم گفتم حقوق من میره برای جهاز 

مجبور بودم چون یه سری خرجا رو نمیداد به خاطر اینکه خودم پول داشتم... منم گفتم حقوق من میره برای جهاز

مراقب باش خیلی موزیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

موزی نیست حسوده و زور بهش میاد

چرا این دسته ادمارو میشناسم ادعا زرنگیشون میشه میخوان قشنگ تا جایی ک امکان داره سواستفاده کنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس