2777
2789
برای خشکی قوزک پا چی توصیه میکنی خیلی پوستش خشک و سفت میشه برا آقایون

عزیزم همین رنده پارو بکش اتفاقا قوزک پای خودمم خشک بود کشیدم پوستهای مرده از بین رفتن ودیگه نرم شده بعدشم کمی وازلین بزن فقط قبل رنده زدن ناحیه رو خیس کنید بعدبکشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی برای ریزش مو چه آوردی برامون

باورت میشه همین حنای بی رنگ با زرده تخم مرغ قاطی کن بزار روموهات چندساعتی بمونه عالیه عالی ولی باید برای شستنش حوصله به خرج بدی موهاتو نکشی زیردوش بزار حنا خودش از موهات خارج بشه رفتی هم عطاری بگو کاملا بی رنگ میخوای باشه

باورت میشه همین حنای بی رنگ با زرده تخم مرغ قاطی کن بزار روموهات چندساعتی بمونه عالیه عالی ولی باید ...

حنای بی رنگ همون حنا سیاه منظورته؟خضراب اگه اشتباه نکنم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

خودشه👌

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

حتما براتون میپرسم پیام از همین تاپیک میفرستم براتون چک کنید

مررررسی 😘😘😘😘😘😘

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.