2777
2789

گلاب به روت درمان یبوست🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوقاشق ماست بایه قاشق حنای بی رنگ از عطاری بخر اینارو قاطی کن قبلش صورتتو خوب بشور بعدش ماسک بزار چه ...

من اینارو میزنم پوستم ب شدتت قرمز میشه 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

شب که میخوابی آلوچه خشک وبرگه زردآلو بخوروبخواب کاهووسبزی زیاداستفاده کن

💜

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

برای صاف و شلاقی شدن مو

حالا اینی که میگم صاف وشلاقی نمیکنه ولی تاثیرزیادی تو صاف ونرم شدن مو میکنه دقیقه آخر که میخوای از حموم دربیای آب سرد سرد بگیر روماهات چند ثانیه بمونه بعد که خنکی موهات رفت خشک کن

منافذ باز پوست

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

منافذ باز پوست

خودمم دارم اتفاقا بااین روش خیلی کمتروبهتر شدن صورتمو با فوم لایسل صبح میشورم بعدش سرم نیاسینامیدبرایت مکس میزنم جذب پوستم شد کرم آبرسان نتروژینا میزنم بعدش کرم ضدآفتاب بی رنگ لافارر میزنم شب قبل خواب ماسک آلوورا یاخیاررنده شده یا ماسک حنای بی رنگ باماست خلاصه یکی ازاینارو انتخاب کن بزار بعدش که صورتتو شستی سرم نیاسینامیدبزن کرم آبرسان بزن وبخواب