2777
2789
عنوان

معاینه پزشک قانونی بکارت

150 بازدید | 10 پست

لطفاً اولا قضاوت نکنید نکنید چند سالته اینا سنم کمه سوال ازتون پرسیدم لطفاً با احترام جواب بدید 

ت ج ا و ز شده بعد یکم خون آمد زخم شده بود سیاه شده‌بود اونجا یکم بعد با مامانم رفتم دکتر زنان ماما چک کرد گفت خیلی اذیت شدی ولی سالمه ولی گفت بازم برید پزشک قانونی یه برگه هم بگیرید 

رفتارشان چجوریه همه میگن بهت هزار تا حرف میزنن شکنجت میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ماما بهم گفت سالمه

کی بود تجاوز کرد ؟میخوای شکایت کنی؟

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
۱ماه پیش پسره آمد خواستگاری

اگه میخوای شکایت کنی خب برو پزشک قانونی اگه نه که برو پیش یه متخصص زنان خیال خودتو راحت کن 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
رفتم گفت که سالمه ولی خیلی اذیتش کرده من پسره رو میخام اخه

خب چجوری شد تجاوز کرد؟الان باهاش در ارتباطی؟

گفتم آز جلو نکن ولی انجام داد یبزرع خون آمد آره حرف می‌زنیم فردا میگه میام منم

هیچ وقت اعتماد نکن بزار همه چی قطعی بشه بعد پسرا از دخترایی که همیسه در دسترسشونن فرارین  چند سالته؟مامانت میدونه؟