2777
2789

من چند وقتیه دوره های جذب و مثبت اندیشی رو تهیه کردم

یه هفته ست تمریناتش رو شروع کردم

فاز منفی هم نمیدم،اتفاقا به نظر خودم فرکانسم بالاست

اما تو این یه هفته دقیقا یه سری تمرینات و جمله مثبتام کاملا برعکس شده.درواقع شرایطم بدتر هم شده

چرا اینجوری شده؟

ناامید هم نمیشم.اما برام سواله چرا اینجوری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم

نگران نباش

همه ما تو ناخوداگاه مون پر از اتفاقات تلخه

پر از تروما

پر از افکار منفی

پر از بدبیاری و پر از نه!!!!

ولی ناخوداگاه همیشه از دید ما قایمه

ما فکر میکنیم خوبیم

ولی تو درون ما یه سیاهیی همیشه هست

فقط خودشو نشون نمیده

وقتی تو شروع کنی به پاک کردن خودت

درون تو آشفته میشه

یه لک روی لباس به سادگی پاک نمیشه

نیاز داره که به لباس چنگ بزنی

الان پاکسازی تو داره به اون بخش سیاهی وجودت چنگ میزنه

از ناخوداگاهت بیرونش میکشه

مثل اینکه کمدتو بریزی بیرون

قبلش همه چی توش جا شده 

ولی تو همه رو نمیدیدی

یه بخشی که جلو روت بود رو میدیدی

پس نگران نباش ادامه بده

تا روزی که به آرامش برسی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

این راه ناامیدی داره

گریه داره

بدبیاری داره و.....

من خودم وقتی با بقره داشتم پاکسازی میکردم حال روحی و جسمیم افتضاح شد

ولی خوشحال بودم

فکرمو مثبت نگه داشتم تا کمتر درد بکشم

میگفتم این دردها ته اش رهایه

داره پاکسازی جواب میده

داره از روح من تمام افکار مثبتم رو به جسمم‌منتقل میده و در آخر از درونم میندازه بیرون

پس نگران نباش

دووم بیار

ته اش شیرینه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

این راه ناامیدی دارهگریه دارهبدبیاری داره و.....من خودم وقتی با بقره داشتم پاکسازی میکردم حال روحی و ...

عزیزم

خیلی ممنونم که اومدی زحمت کشیدی و جواب دادی

واقعا ممنونم

من ادامه میدم.جدی تر.اجازه نمیدم اتفاقات نا امیدم کنن

عزیزمخیلی ممنونم که اومدی زحمت کشیدی و جواب دادیواقعا ممنونممن ادامه میدم.جدی تر.اجازه نمیدم اتفاقات ...

❤️

الهی بهترینها برات رقم بخوره