2777
2789
عنوان

پسری که سر هر چیزی حرف جدایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
واقعا سخته هی ترس از دست دادن آدم داشته باشه و نتونه روی اون آدم طولانی مدت حساب کنه، ممنونم از دلدا ...

امیدوارم عزیزم🤍🤍🤍 به این فکر کن که تو همین الانم اونقدر قوی بودی که پای خط قرمزات و مرزهات موندی و از ادمی که دوسش داشتی و مناسب نبود جداشدی پس همین الانم یه قدم خیلی بزرگ به سمت بهتر شدن برداشتی😘😘

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

امیدوارم عزیزم🤍🤍🤍 به این فکر کن که تو همین الانم اونقدر قوی بودی که پای خط قرمزات و مرزهات موندی ...

مرسی عزیز دلم ، حرفات واقعا دلگرمم کرد ، نگاه خدا همیشه به زندگیت عزیزم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار نیست از ۶ صبح سرکار بود تا ۱۰ شب ، ولی خونه نداشت ، همشم میگفت من نمیتونم ، میگفتم تو این تالا ...

پسرا اکثرشون رومخن این درصدش بیشتره 

مثلا امشب شوعر من ی جوک گفت نفهمیدم بهم گفت باید میفهمیدی خوب گفتم نفهمیدم یعنی چی مثلا گف اونقد دست خطم بد بوده شیطان هزارساله اومد بیرون مثلا دوستم خوندن اصلن معلوم نبود چی به چیع

پسرا اکثرشون رومخن این درصدش بیشتره مثلا امشب شوعر من ی جوک گفت نفهمیدم بهم گفت باید میفهمیدی خوب گف ...

خیلی رو مخ من بود من یکی از دلایلی که حرف ازدواج میزد تن نمیدادم همین حرفاش بود ، زندگی آینده تو فقر و بدبختی میدیدم باهاش میلم نمیکشید ازدواج کنم چون هر چی میگفتم میگفت نمیشه ، البته خودش بود و خودش ، پشتیبان نداشت منم توقع فضایی نداشتم ولی باهاش آینده نمیدیدم

خیلی رو مخ من بود من یکی از دلایلی که حرف ازدواج میزد تن نمیدادم همین حرفاش بود ، زندگی آینده تو فقر ...

اینک میگف نمیشه و ...ابنم خبلی رومخ منه ک هی میگن ادم بدش میاد نفرت پیدا میکنه یعنی چی نمیشه خوب درخت نیستیم ک فرصتا هس میچسبیم برنامه میریزیم حالا شد شد نشد هم نشد

اینک میگف نمیشه و ...ابنم خبلی رومخ منه ک هی میگن ادم بدش میاد نفرت پیدا میکنه یعنی چی نمیشه خوب درخ ...

دقیقا ، میگفتم حداقل بگو تلاشم و میکنم میگفت نه نمیگم بعدا اگه نتونم زندگی و برام زهرمار میکنی. بهش گفتم خب من به عنوان یه دختر من چجوری بهت اعتماد کنم بیام تو زندگی؟ میگه نکن کسی جلوت و گرفت مگه.

سرتم درد آوردم عزیزم شرمنده♥️

دقیقا ، میگفتم حداقل بگو تلاشم و میکنم میگفت نه نمیگم بعدا اگه نتونم زندگی و برام زهرمار میکنی. بهش ...

میگفتی بهش خوب زهر مار نمیکنم اگ دختر ببینه همسرش تلاش میکنه چرا باید زهر مار کنه مگ احمقم

میگفتی بهش خوب زهر مار نمیکنم اگ دختر ببینه همسرش تلاش میکنه چرا باید زهر مار کنه مگ احمقم

در کل میگفت من قول فضایی نمیدم ، حقیقت همینه 

چندین بار سر این داستان باهاش بحث کردم همین حرف و میزد