2777
2789
عنوان

پسری که سر هر چیزی حرف جدایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
دوست نداره

آره اونقدر دوستم نداره وگرنه تلاشش و میکرد ، ولی هر سری میره دوباره پیام دادناش و شروع میکنه تا هستم قدرم و اونجور که باید نمیدونه وقتی میرم یادش میاد کی و از دست داده

اینم همین بود تقریبا ولی میره دوباره سر و کلش پیدا میشه کاش واقعا بره دیگه نیاد ، یه دورم ۳ ماه جدا ...

عزیزم ولش کن اصلا حتی اگه برگشت تو دیگه برنگرد چون میدونم از اینجور پسرا بگیر در نمیاد 

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تو دوستی نمیگف تو دوستی می‌گفت دیگ واویلا میشد

اینطور که متوجه شدم همسر شما تو عصبانیت میگه و باز از دلتون میاد در میاره خوشبخت باشید همیشه♥️ من همیشه بدهکار بودم به طرف 😂

اینطور که متوجه شدم همسر شما تو عصبانیت میگه و باز از دلتون میاد در میاره خوشبخت باشید همیشه♥️ من هم ...

من کتوجه نشدم طرفتون راحتیهاش نمیگخ هی شما باید برید ببینید جریان چیه درسته؟

من کتوجه نشدم طرفتون راحتیهاش نمیگخ هی شما باید برید ببینید جریان چیه درسته؟

آره عزیزم همش من باید میرفتم منت کشی ، میرفتمم بدهکار میشدم و مقصر اگه خودم اقدامی نمیکردم اونم نمیومد قشنگ بپرسه مشکلت چیه ، سر آخرین بحثمون من دیگه سرد شدم هیچ میلی به صحبت کردن نداشتم بعد دو روز به جای این که بیاد حرف بزنیم اومد گفت ما چرا با هم هستیم وقتی انقدر مشکل داریم؟ کلا کل رابطه رو میبرد زیر سوال 

آره عزیزم همش من باید میرفتم منت کشی ، میرفتمم بدهکار میشدم و مقصر اگه خودم اقدامی نمیکردم اونم نمیو ...

بهش بگو ناراحتیت نگه ندار مزیض میشی ناراختی نباید نکه داشت اگه مشکلی هس بیاد بهت بگه طرف متوجع شه

بهش بگو ناراحتیت نگه ندار مزیض میشی ناراختی نباید نکه داشت اگه مشکلی هس بیاد بهت بگه طرف متوجع شه

چندین بار گفتم ، مشاوره هم میرفتیم فایده نداشت عملی نمیکرد ، ، بحث نمیکردیم با هم یعنی نمیزاشتم بحث بشه ، سر بحث کوچیک و بزرگ میگفت من خستم گفتم تو فقط زمانی که همه چی خوب و گل و بلبله خوبی؟ هی خواهر جان دلم پره 

مشکلش چیه؟بیکاره ؟خونه نداره؟

بیکار نیست از ۶ صبح سرکار بود تا ۱۰ شب ، ولی خونه نداشت ، همشم میگفت من نمیتونم ، میگفتم تو این تالار عروسی بگیریم، میگفت میدونی الان عروسی چقدر هزینه داره مگه میتونیم؟ از جلوی فروشگاه رد میشدیم میگفتم سرویس خواب و بیایم اینجا بگیریم، میگفت ما باید رو زمین بخوابیم زندگی فقیرانه داشته باشیم ، حرف خونه خریدن میشد ۲۰ بار میگفت خونه آرزوی اخرویه ، دو بار میگفت شاید با وام و قسط و کمک من بشه گرفت، بحث آخرمونم سر همین داستانا بود ، به خودش میگفت فقیر حالا ۵۰ به بالا درآمد داشت من بهش میگفتم من ازت چیز عجیب غریب نمیخوام بهم بگو با هم تلاش میکنیم به دست میاریم انقدر حرف منفی نزن، میگفت حقیقت همینه چرا اصرار داری حرف دلتو بزنم بگم تلاش میکنم؟

گلم، وقتی یکی سر هر بحث کوچیکی حرف جدایی میزنه و از حل مسئله طفره میره، این نشونه اینه که نمی‌خواد یا نمی‌دونه چطور مشکلات رو حل کنه. اینطور آدم‌ها معمولاً نمی‌خوان مسئولیت روابط رو قبول کنن. جدا شدن می‌تونه تصمیم درستی باشه چون اگه طرف مقابل به دنبال حل مشکل نباشه، ادامه دادن به رابطه خیلی سخت میشه. هیچ نیازی نیست حس کنی اشتباه کردی، چون تو هم حق داری که روابط سالم و پر از درک و احترام رو تجربه کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

گلم، وقتی یکی سر هر بحث کوچیکی حرف جدایی میزنه و از حل مسئله طفره میره، این نشونه اینه که نمی‌خواد ی ...

دقیقا شما درست گفتی ، طرف من حل مسئله بلد نبود اصلا طاقت دعوا و مشکل نداشت اولین راه حلش جدایی بود، منم سری آخر که کار به دعوا کشید چون خودم دفعات قبل پیش قدم میشدم دیگه بریدم منتظر موندم ببینم اون چیکار میکنه این دفعه که اومد گفت چرا با همیم وقتی مشکل داریم انقدر جدا بشیم .

با هم مشاوره هم میرفتیم ولی راه حلای مشاور و تو این زمانا انجام نمیداد. بار حل کردن دعوا و مشکلات رو ...

درک میکنم بودن با ادم بلاتکلیف کار سختیه خوبه که ازش جدا شدی قطعااا جدایی هم سختی خودشو داره اما مطمئنم بهتر از بودن با این ادمه تو لیاقتت یه شخص مسئولیت پذیره که برای درست کردن مشکل تلاش میکنه نه کسی که میخواد عقده ها و کمبود توجهشو توی رابطه با دختر مردم جبران کنه 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

درک میکنم بودن با ادم بلاتکلیف کار سختیه خوبه که ازش جدا شدی قطعااا جدایی هم سختی خودشو داره اما مطم ...

واقعا سخته هی ترس از دست دادن آدم داشته باشه و نتونه روی اون آدم طولانی مدت حساب کنه، ممنونم از دلداریت قشنگم امیدوارم بتونم از این مرحله بعد جدایی خوب گذر کنم