2777
2789
عنوان

پس نمیده اصلا

171 بازدید | 12 پست

نامزدم یه پولی زیر صد میلیون دست باباش داشت بعد باباش بدون‌ اجازه میره میدش دست اون یکی پسرش به عنوان قرض الان بالای ۷ ماه اینطورا هست که دستشه ۴ ماه نامزدم داره اصرار میکنه پولمون رو بده اینم اصلا جوابش رو نمیده فقط جواب پدره رو میده که به اونم میگه ندارم نمیدم ۴ ماه همینه حرفش در صورتی که بعید میدونم نداشته باشه 

ما خیلی نیاز داریم واقعا ۴ ماه دارم با نامزدم بحث میکنم میگم ما نیاز داریم تا الانم کلی برنامه هامون بهم ریخت و عقب افتاد تا کی باید اینجور بمونه براچی بابات بدون اجازه داد میگه من چیکار کنم من الان چیکار میتونم بکنم اصلا اعصابم بهم ریخته دیگه نمیدونم باید چیکار کنیم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

برادرشوهر منم هرچی پول میگیره آزمون به عنوان قرض ولی پس نمیده خورد خورد میگیره الان شده بالای ۳۰ تومن امشبم دوباره گرفت با اینکه کارشم خوبه 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرش باید ماشینش رو بفروشه ، پول پسرش رو بده .تمام

نامزدم باهاشون بحث کرده ولی خب بازم اونا میگن به اون زنگ میزنیم 

برادرشوهر منم هرچی پول میگیره آزمون به عنوان قرض ولی پس نمیده خورد خورد میگیره الان شده بالای ۳۰ توم ...

خب ندین بهش‌ دنبال اعصاب خورد کنی هستید خیلی هستن ازین ادما عمو خودم همینه دوتا از برادر ها نامزدم همینجور هستن بعضیا شخصیتشون اینجوره با اینکه هم‌ پول دارن 

خب ندین بهش‌ دنبال اعصاب خورد کنی هستید خیلی هستن ازین ادما عمو خودم همینه دوتا از برادر ها نامزدم ه ...

بخدا دارم دیوونه میشم دیگه از دستشون به شوهرم میگم نده خب میگه حق با توعه دیگه نمیدم دلی باز دوباره وقتی زنگ میزنه شوهرم خجالت میکشه میزنه بخ حسابش

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بخدا دارم دیوونه میشم دیگه از دستشون به شوهرم میگم نده خب میگه حق با توعه دیگه نمیدم دلی باز دوباره ...

خو دقیقا مشکل همین شوهرا هستن من دوسال پیش گفتم پولات رو از بابات بگیر گفت نهههه عمرا من این کارو کنم گفتم باشه الان ظربشو خورد دیگه حرصش هم با ما هست

نه خب یبار بگه منم زن دارم والا ندارم تمامش کنه بره کم کم 

برادرشوهرا چغدر حق خور شدند.....برادرشوهر من که از شوهرم بزرگتره کلی حق ما رو خورد...کوفتش بشه من که ...

عزیزم همه همینن عمو خودمم همینجوره تازه وقتی بهشون میگی پول رو بده تازه فوش و بی احترامی هم میشنوی

والا حلال هم نکنی اصلا براشون مهم نیست متاسفانه  

تو این دوره زمونه برادر به برادر رحم نمیکنه تنها راهش اینه آدم فاصله بگیره همین 

همش استرس دارم آشتی کنن..البته مادرش و پدرش هستن الان که کاراش رو ادامه بدن

اه خدایی آدم باید بگرده شوهر بی کس و یتیم پیدا کنه 😂😂😂😂