2777
2789
عنوان

استرس خانواده پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خونت جدا نیس مگه چرا نگران اونایی من نفهمیدم ربطش به برادرشوهرت چیه

ربطش سر چیزای الکی درگیر میشن دیگه پسرعمو هستیم خوش بحالتون واقعا که درکشم نمیکنید قصد جسارت ندارم بخدا ولی خیلی خوبه کسی این حرفای منو درک نکنه 

ببین پدر شوهر من عمومه داداشام با پسرعموهام که برادرشوهرم هستن مشکل دارن خب این به نظر شما نگرانی نداره من در سال چند بار سر این مسائل افسردگی مبگیرم با خانواده شوهرم سر داداشم دعوام میشه قطع رابطه میکنم 

ربطش سر چیزای الکی درگیر میشن دیگه پسرعمو هستیم خوش بحالتون واقعا که درکشم نمیکنید قصد جسارت ندارم ب ...

بحث درک کردن نیس پسر عمو باشین وقتی درگیری پیش میاد رفت امد نکنید به خانوادتم بگو رابطه قطع کنن پس شما مقصری ک نمیگی

بحث درک کردن نیس پسر عمو باشین وقتی درگیری پیش میاد رفت امد نکنید به خانوادتم بگو رابطه قطع کنن پس ش ...

ای بابا اومدیم راه حل پیدا کنیم مقصرم شدیم دختر خوب هیچ ربطی به من نداره بحث اونا. من خواهرم نمیدونم واقعا حس خواهرانه دارین یا نه منم قطع رابطه کنم اونا باهم نمیکنن اونا کلا مثل خروس جنگین 

ببین پدر شوهر من عمومه داداشام با پسرعموهام که برادرشوهرم هستن مشکل دارن خب این به نظر شما نگرانی ند ...

منم ا شوهرم پسر عمومه وقتی رفت آمد کنن مشکل پیش بیاد میگم نیایید رفت امد نکنید اصلا دور منو خط بکشید اون خواهرم زن پسر عمم هس اون زن پسر عمومه باز ما اصلا هیچکدوم رفت امد نمیکنیم چون مشکل پیش میاد خونه خواهرم ک اصلا ده ساله ازدواج گرده نرفتیم چرا بریم هم زندگی اونو خراب کنیم هم اعصاب خودمون

منم ا شوهرم پسر عمومه وقتی رفت آمد کنن مشکل پیش بیاد میگم نیایید رفت امد نکنید اصلا دور منو خط بکشید ...

خب مسئله اینجاس رفت امد نمیکنیم مثلا سر زمین یا دورادور چیزی میشنون دعوا میشه کلا همو قبول ندارن وگرنه رفت امد ندارن باهم دو طرف