2777
2789

عکس قبل و بعد میتونی بذاری؟ 

دردش چیجوریه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج روز میشه میگذره از عملم صورتم ورم دارهدردش که شب اول وحشتناک بود ولی از روز سوم هیچ دردی نداشتم ...

هزینه اش چیجوری شد؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

هزینه اش چقدره ؟ دردش زیاده ؟ کمک می‌کنه صورت کشیده تر شه ؟

هزینش ۱۳٫۵۰۰ شد آستانه درد هرکسی متفاوته من شب اول خیلی اذیت شدم حتی موقع عمل هم یکمی درد داره ولی کلا سرجمع ده یا پونزده دقیقه بیشتر طول نکشید جراحی

الان هم همچنان در اذیتم چون نهار شام و صبحانه من شده آب پرتقال بعضی وقتام که خیلی دیگه گرسنم میشه بستنی وانیلی میخورم چیز های داغ یا جویدنی واسه چند روز اول کنسله چون ممکنه لای بخیه هات گیر کنه بخیه ها دیرتر جذب بشه یا عفونت کنی 

مبارکه منم خیلی دوس دارم

من هنوز صورتم ورم داره و نتیجه‌اش کامل مشخص نیست نمی‌تونم دقیق بگم انجامش خوبه یا نه یه چیزیو باید بدونی اینه که صبوری خیلی مهمه توی این پروسه مثلا لپ‌هات اولش حسابی ورم می‌کنن و سنگین می‌شن که حالا در این یه مورد آمپول برات تجویز میکنن و بعد از زدنشون بهتر میشی از نظر غذا خوردن هم محدود می‌شی بیشتر باید سوپ یا پوره سیب‌زمینی بخوری که هیچ‌کدوم‌ رو من پیشنهاد نمی‌کنم چون پوره می‌چسبه به دهنت و چون دهنت زیاد باز نمی‌شه اذیت می‌شی میوه‌ خوردن هم تقریباً محاله‌سوپ هم فقط آبش قابل استفاده‌ست من خودم این چند روزه فقط آب پرتقال میخورم

در کل اگه آدم صبوری هستی شاید برات راحت‌تر بگذره ولی اگه مثل من بی‌حوصله‌ای یه کم اذیت‌کننده‌ست پس خوب فکر کن قبل از تصمیم‌گیری برای این عمل