2777
2789
عنوان

یه فیلم از این بلاگره که فوت شده دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 43 پست
عقل نداره انگار

🤦🏻‍♀️

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردای خاک سپاری استوری کرده بود پاشو عشقم ببین چقد ویو خوردیم همیشه میخواستی بیشتر دیده شیم

عجبا، 

از چی فوت کرده؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یعنی ممکنه شوهرش بلایی سرش آورده باشه؟

من خوندم این دعوا کردن ردنش،بعد زنها خالش بد میشه نمیبرنس دکتر ،مادر پدر دختره گفتن اینو ،این میمیره ی بلوایی بپا کردن نداشتن کالبد شکافی بشه انگار ،مردم چرا میرن پیجش نمی‌فهمم ک اون مردم حیوون صفت وسط مراسم ویو میزاره

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

من خوندم این دعوا کردن ردنش،بعد زنها خالش بد میشه نمیبرنس دکتر ،مادر پدر دختره گفتن اینو ،این میمیره ...

دیگه الان فکر میکنی واقعیتو میگن؟هر چرتی میگن تا به این حاشیه دامن بزنن این کبودی و اینام حاشیه ای که خودشون برای ویو راه انداختن

گفتن ایست قلبی که

تو خود پیح دختره پارسال کلیپ داشت میگفت هجده روز بیمارستان بستری بودم دل دردهای شدید دارم دو بار عمل شده بود نمیدونم بیماریش چی بود

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
دیگه الان فکر میکنی واقعیتو میگن؟هر چرتی میگن تا به این حاشیه دامن بزنن این کبودی و اینام حاشیه ای ک ...

من ی متنی خوندم مال اقوامش ،ی پیجی دارم همیشه جلو جلو درست میزارن از خیلی چیزای خصوصی ،اینارو اونجا خوندم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

تو خود پیح دختره پارسال کلیپ داشت میگفت هجده روز بیمارستان بستری بودم دل دردهای شدید دارم دو بار عمل ...

والا من دیگه هیچیو تو اینستا باور نمیکنم خدا به روحش ارامس و به پدر مادرش صبر بده

بلاگری دقیقا بعنی همین 

که همه چیز رو از دید مخاطب ببینی و از هر فرصتی برای دیده شدن استفاده کنی 

اونها هر چیزی  رو با مقیاس اینکه این چقدر میتونه برای من بازدید داشته باشه و با مخاطب صمیمیت ایجاد کنه میسنجن

درسته که آدم دیگه رسما زندگی نداره 

اما دقیقا نکته ش همین هست که این انرژی که در هر لحظه به مخاطب میدن و اون رو در هر لحظه ای از زندگیشون سهیم میکنن، بصورت جذب مخاطب بهشون برمیگرده 

البته این کار هر کسی نیست ‌. یه روحیه خاصی میخواد که بلاگرها معمولا اون روحیه رو دارن که همه چیز رو فدای هدفشون کنن

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم