2777
2789
عنوان

الوچه سبز معروف به زیبای مغرور

144 بازدید | 10 پست

تو کل 7 سالی که تو نی نی سایت بودم واسه هیچ کاربر فیکیتاپیک نزدم ولی این یکی دیگه واقعا شورشو دراورده 

تاپیک هاش فقط از یه دختر نوجوون دنیا ندیده که نمیدونه زندگی چیه برمیاد

موضوعات تاپیکاش... بیایین از اموال شوهر دختر عموم بگم و اخرش بگه که شوهر دختر عموم نیست 

تاپیک بزنی بگی شوهر دختر عمه ام مغازه 3 میلیاردی خریده 

تاپیک دو روز بعدش... شوهرم مغازه 3 میلیاردی خریده 

تاپیک دو روز بعد ترش... شوهرم میخواد مغازه 3 میلیاردی بخرم 

نامزدم خیلی خرپوله ماشینش پژوپارسه 

مادر واقعیمو بعد 20 سال پیدا کردم(خودش 19 سالشه)

یه خواهر ناتنی دارم از مادر خواهریم 

4 ساله عقدم قبل اونم با یکی دیگه نامزد بودم... عزیز جان تو از 12 سالگی ازدواجو شروع کردی؟!

اخر سرم بیاد بگه خدایا کاربرای نی نی سایتو بکش!

بابا دختره ی توهمی تو برو یه سر خودتو به روانپزشک نشون بده

فیک بودن ازت میباره

حداقل دروغ میگی یه جورشو بگو بقیه باور بکنن

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

فکر کردم منظورت گوجه سبزه🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

دروغ گو کم حافظه هست 

خودتون درگیر نکنین

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این متوهم های زرنگ پندار کم نداریم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من حقیقتا با دیدنشون کرکام ریخت😂

بخدا 

میاد میگه وضع شوهر دختر عمه ام فلانه بهمانه بعدشم اخرش میگه شوهر خودمه شوهر دختر عمه ام نیست 

حداقل 10 تا تاپیک هم در مورد زن همسایه زده

از این متوهم های زرنگ پندار کم نداریم

خیلی ساده هم لو میرن!!

تو اگه واقعا داری برو تو اینستا پیج بزن مثل بلاگرا پز زندگیتو بده نه تو این سایت بی در و پیکر که معلوم نیست کی به کیه

دیدم تاپیکاشو،گناه داره بیچاره با حسرت و عقده بزرگ شدهالان توی رفتاراش دارن میزنن بیرون دست خودش نیس ...

ادم شوهر پولدار بکنه همه جا جار نمیزنه!

17 صفحه تاپیک همش در مورد پول...

ادم شوهر پولدار بکنه همه جا جار نمیزنه!17 صفحه تاپیک همش در مورد پول...

خب میگم بیچاره با سلامت عاطفی بزرگ نشده 

به جای عصبانیت از دست این کاربرا

دلت باید بسوزه براشون 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!