2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد همچین ادمی چیه

35 بازدید | 3 پست

دوستان تو رو خدا راهنمایی ام کنید من برای یکی کار میکنم من از رئیس شرکت خوشم میاد بعد ما یه مدت باهم دعوامون شد من یک خانم هست کار اون هم بازاریابی هست ولی واسه اون کار نمیکنه این خانم به من یه متن توهین امیز فرستاده و نوشته این رو به رئیس شرکت  بفرست بعد دیدم این خانم برای یه مدت کاملا ازم دور شد بعد من شک داشتم دیدم این با رئیس شرکت در ارتباطه من بازاریابی مجازی میکنم  و رئیس شرکت تا حالا من رو ندیده به مدت دوسال کارمیکنم این خانم  هعی به من میگفت عکس ات رو بده بفرستم به فلان همکارم مبخواد فلانی تو رو ببینه یکم ادم سرتقی هست این خانم بعدیعنی راحت با مردها دوست میشه هعی اون پسره که براش کار میکردم رو میپرسید از فلانی چه خبر من شک داشتم بهش و یه پروفایل گذاشتم تا رئیس شرکت بفهمه اگه با اون ارتباطه ادم درستی نیست.  اون هم به گوش این دختره رسونده بود که فلانی همچین پروفایلی گذاشته این رو از رفتار دوست ام فهمیدم چون واکنش نشون داددرحالی که نمیتونست پروفایل من رو ببینه تو واتساپ  ولی نمیدونست که من از ارتباطشون خبر دارم تو اخرین ارتباطی که با رئیس شرکت داشتم میگفت میترسم این رو هم مثل مشتری های دیگه از دست بدی برادرت رو بیار وسط یا میگفت دوست تامین کننده ام زنگ زده بهم میگه این رو ول کن با من کار کن برای توهم همچین اتفاق هایی می افته اگه تو بودی چیکار میکردی درضمن این خانم مجرده وهمینطور پسره و ۵ سال از پسره بزرگ هست و هردو در تهران هستن دفتر رئیس شرکت تهران هست و دخترهم تهران زندگی میکنه  بعد خودش باهاش در ارتباط بود اگه برای شما همچین اتفاقی می افتاد چه واکنشی نشون میدادید نظرتون در مورد رفتار این چیه راهنمایی ام کنید نیت اش چی بوده 

انقدر خواستی رد گم کنی نفمیدم چی نوشتی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم، این وضعیت به نظر میاد که یه بازی پیچیده از روابط و بازی‌های روانی باشه. اگر این خانم مدام سعی کرده با مردها ارتباط برقرار کنه و از تو در برابر رئیس شرکت حرف زده، ممکنه قصد داشته باشه موقعیت خودش رو در چشم رئیس شرکت ارتقا بده یا شاید از رابطه‌ات برای منافع خودش استفاده کنه. باید بیشتر حواست رو جمع کنی. به نظرم بهترین کار اینه که حرفه‌ای بمونی و از رفتارهای شخصی دوری کنی. اگر واقعا به نیتش شک داری، بهتره بیشتر مراقب باشی و نذاری از احساساتت سوءاستفاده بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!