2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلییی دوسش داشتم خیلییی از دو به بعد قشنگ میشه😭🤣

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

همین قسمت ۲ رو ببین عالیه 

قسمت یک خیلی به خاطر مادرش احساسی بود اما از قسمت ۲ به بعد زندگی خودش رو بیشتر نشون میده و جذابه 

به نظرم بهش فرصت بده و قسمت ۲ رو هم ببین اگه جذبت نکرد دیگه نبین

من که عاشق بودم خیلی قشنگ بود

خب پسس

کلا قسمتای اولش چون بچن و میخواد پس زمینه به داستان بده یکم کسل کننده میشه ولی بزرگ که میشن جذاب میشه به نظر من بازم سلیقه ایه البته

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

حتما میبینم پس. دیگ چه سریالی خوبه

گل برفی

بهار جوانی 

خانه شیرین(البته ژانرش فرق داره بقا و ترسناکه)

سقوط بر روی تو 

وینچنزو

ریپلای۱۹۸۸ 

اینا چندتایی هست که بهت فعلا پیشنهاد میدم خودم خیلی دوسشون داشتم