2777
2789
عنوان

روغن گرچک در بارداری

121 بازدید | 16 پست

خانوما تو رو خدا کمکم کنید .دیشب رفتم دکتر بهم برای یبوست روغن گرچک داد و شیاف و گفت استفاده کن .دیشب یه قاشق روغن خوردم از دیشب یه دردایی شبیه درد زایمان دارم ولی معدم هیچ تغییری نکرده .توی سایت گشتم نوشته بود باعث ایجاد درد زابمان میشه روغن گرچک ایا درسته این .واقعا درد زایملنم داره شروع میشه .

اخه من  هنوز ۳۷ هفته ام خیلی زوده دادم از استرس می میرم 

تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین روغن کرچک برای زایمان یک شیشه میخورن به نظرم زیاد نخور

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
واقعا 

اره نخور الان داشتم توی اینترنت میخوندم اصلا استرس ناشته باش به جاش یه قاشقق روغن زیتون بخور

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
پس الان که درد دارم چیکار کنم زیر دلم خیلی درد میکنه

ببین اگه خونریزی مثل خونآبه داشته باشی نگران کننده ست استرس نداشته باش چقدر خوردی

یه قاشق خوردم

نگران نباش با یه قاشق هیچی نمیشه باید زیاد بخوری که دردت بگیره ازین به بعد به جاش روغن زیتون با کاهو بخور زیاد آب آلبالوهم خوبه