2777
2789
عنوان

پشت کنکور

189 بازدید | 26 پست

سلام 

امسال میخوام پشت کنکور بمونم تا بتونم تا سال دیگه به رشته مورد علاقم برسم 

کسایی که پشت کنکور موندن یا میخوان بمونن اگه نکته یا موردی که مهم باشه  رو بگید چون بی تجربه هستم 

برای پشت کنکور موندن و انتخاب رشته نکردن باید کار خاصی کرد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از همین الان داری میخونی پشت بمون

اگه میگی از تابستون از پاییز از شنبه همین امسال برو دانشگاه ، شده آزاد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نمون خیلی بده💔

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

حداقل بشین نهایی هارو بخون چند تاشو ترمیم کن سال دیگه ب خودت فحش ندی ...چمد تا رو بخون بیست شو سال ...

چندتا چندتا نمیشه دیگه گلم

اگه یدونشم امسال ترمیم بشه سال بعد باید همشو با هم شرکت کنه و نمره های قبلش حساب نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شاید تصورش برات سخت باشه اما از همین الانم بخونی میشه من شنیدم با دو ماه خوندن یکی رتبش 800 شد حالا ...

میدونی حرفتو قبول دارم 

هر کسی بر اساس شرایطش و تواناییش باید تصمیم بگیره 

احساس میکنم به این یه سال نیاز دارم تا اصولی بخونم