2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امن ترین جا صندوق امانات بانکه . طلاهای خاله ام رو با گاوصندوق از خونش دزدیدن پارسال ‌

آره منم خیلی میترسم

رفت و آمد شدیدا زیاده تو خونمون

منم مجبورم همه رو بندازم

اینطوری با طلا میرم بیرون احساس امنیت نمیکنم

آره منم خیلی میترسمرفت و آمد شدیدا زیاده تو خونمونمنم مجبورم همه رو بندازماینطوری با طلا میرم بیرون ...

ببر بذار بانک یه مبلغ اجاره و پیش میگیرن نگه میدارن اصن هم نمیپرسن چی میخوای بذاری تو صندوق. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
آره منم خیلی میترسمرفت و آمد شدیدا زیاده تو خونمونمنم مجبورم همه رو بندازماینطوری با طلا میرم بیرون ...

گاوصندوق نتونسته بودن بلند کنن انداخته بودنش رو فرش کشون کشون برده بودن تو اسانسور بعدم برده بودن پارکینگ . طلاهای خالم توش بود یه سرویس برا تازه عروسش خریده بود.طلاهای دخترخالم همه داخل گاوصندوق بودن

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!