2777
2789
خیلی اذیت میشن بنده خدادکتر گفتن با دارو دفع میشه؟

گفتن فقط سنکل اونم دیروز رفتم اورژانس بیمارستان گفتم سونو برا مادرم بنویس گفت این شربت بخر براش گرفتم امروز ولی سریع معده درد گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن فقط سنکل اونم دیروز رفتم اورژانس بیمارستان گفتم سونو برا مادرم بنویس گفت این شربت بخر براش گرفت ...

فکر کنم این دارو های گیاهی باعث تحریک معده شون شده

ان شاءالله که زود تر سنگ شون بیاد پایین

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

اصلا قرص کلسیم نخورن مادرم دو سال قرص کلیسم خورد گرفتارش کرد دکتر گفت عوارض قرص کلسیمه

قرص کلسیم مصرف نمیکنن

مثلا کلسیم شیر و ماست و اینا باعث ساختن سنگ میشه

نوشابه خیلی کم مصرف میکنن

ولی ایرانی ها پایه ثابت شون چایی هست

قرص کلسیم مصرف نمیکننمثلا کلسیم شیر و ماست و اینا باعث ساختن سنگ میشهنوشابه خیلی کم مصرف میکننولی ای ...

۱۴۰۱ دکتر کلی برای مادرم قرص کلسیم نوشت متخصص دیگه ای گفت نخور مال اونه گرفتارت کرده

۱۴۰۱ دکتر کلی برای مادرم قرص کلسیم نوشت متخصص دیگه ای گفت نخور مال اونه گرفتارت کرده

درسته

سنگ انواع مختلفی داره

این سنگ کلسیم هم برای کلسیم مواد غذایی هست

حالا دیگه مستقیم قرص کلسیم بخوری که نور الا نوره

درستهسنگ انواع مختلفی دارهاین سنگ کلسیم هم برای کلسیم مواد غذایی هستحالا دیگه مستقیم قرص کلسیم بخوری ...

میایم یه درد و درست کنیم با داروهای شیمیایی میریم جای دیگه رو ویران میکنیم 

😅😅