2777
2789

رفقا من واقعا گونه کم دارم و این موضوع داره اذیتم می‌کنه . کل اعتماد به نفسم سر گونه کم و بینیم اومده پایین . جز تزریق راهکاری وجود داره برای برجستگی گونه؟

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

افزایش وزن=پرشدن صورت=گونه دار شدن

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چاقی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افزایش وزن=پرشدن صورت=گونه دار شدن

چکار کنم برای چاق شدن صورتم ؟

من از اون دسته هستم که هرچی میخورم چاق نمیشم😂💔

روغن خراطین من از امروز شروع کردم

عه جواب میده؟

من شنیدم ویتامین E خوبه

چرا نمیخوای ژل تزریق کنی

چون عوارض داره . و اینکه اگر برای ترمیم نری یا کلا بعد یه مدت پوست شل میشه و افتاده نشون میده

مگه اینکه 10 کیلو چاق بشی شاید سر سوزن صورت و گونه ات برجسته بشهچرا مقاومت میکنی چربی و یا ژل کار را ...

کلا اندامم میزونه هرچی هم بخورم شاید شاید یکم صورتم توپر بشه ولی اندامن چاق نمیشم

چکار کنم برای چاق شدن صورتم ؟من از اون دسته هستم که هرچی میخورم چاق نمیشم😂💔

فهمیدی ب منم بگو😂

ولی اگر سخت وزن میگیری ورزشهای قدرتی و مقاومتی برو اشتهات بیشتر میشه، تغذیه صحیح بعدش داشته باش، اینطوری هم وزن و حجم میگیره عضله هات هم بدنت خوس فرم میشه، صورتتم پر میشه. 

صبح زود پاشو و ۳ وعده غذات رو حتما بخور، دوتا میان وعده هم پرکالری بخور

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

کلا اندامم میزونه هرچی هم بخورم شاید شاید یکم صورتم توپر بشه ولی اندامن چاق نمیشم

راستی از روی تجربه میگم

چون رژیم لاغری دارم دکتر گفته نون و نمک رو کم کنم

از روزی که کم کردم همراه بدنم صورتمم لاغر شده

پس شما بیشتر نون بخور 

مخصوصا نون سنگک

وطن ای مادر غمدیده ام.......

فهمیدی ب منم بگو😂ولی اگر سخت وزن میگیری ورزشهای قدرتی و مقاومتی برو اشتهات بیشتر میشه، تغذیه صحیح ب ...

کلا همون سه وعده رو میخورم ولی خوب میخورم . هیکلم هم رو فرم هست طوری که بقیه دخترا به هیکلم حسودی میکنن😂💔 . صورتم هم لاغر نیست خوبه ولی خب گونه ندارم 😭

راستی از روی تجربه میگمچون رژیم لاغری دارم دکتر گفته نون و نمک رو کم کنماز روزی که کم کردم همراه بدن ...

تو خونه صدام میکنن نون خالی خورد😂😂 . همه چی هم که تو خونه باشه باز میرم سراغ نون