2777
2789

قرص ال دی پریود اوره یا قطع کننده پریود؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظربرای تنظیم پریود چجوری میخورن؟شما استفاده کردی تا الان؟

از روز پنج پریودی شروع میکنی روزی یدونه میخوری تا وقتی بسته تموم بشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
از چه نظربرای تنظیم پریود چجوری میخورن؟شما استفاده کردی تا الان؟

بقول خودت نمیدونم،مفهوم نیست اصلا😅

من چندین سال پیش، لک بینی عصبی داشتم،6ماه،مجردم بودم،، دکتر یاسمین داد، روزی 1دونه مصرف میکردم.. 

شروع از پنجمین روز پریوده، اگه اشتباه نکنم.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
از روز پنج پریودی شروع میکنی روزی یدونه میخوری تا وقتی بسته تموم بشه

خب بعد دیگه نخورم تا پریود بعدی؟

ماما گفت بهم ولی فراموش کردم

نمیدونم گفت بسته تموم شد دوباره کی شروع کن

خب بعد دیگه نخورم تا پریود بعدی؟ماما گفت بهم ولی فراموش کردمنمیدونم گفت بسته تموم شد دوباره کی شروع ...

بسته تموم شد 2تا3روز بعدش پریودی،،از روز اولت بشمر،پنجمین روز دوباره بسته‌ی بعدو شروع کن از اول جانم

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
خب بعد دیگه نخورم تا پریود بعدی؟ماما گفت بهم ولی فراموش کردمنمیدونم گفت بسته تموم شد دوباره کی شروع ...

نه دیگه یه بسته که تموم شد قطع میکنی بعد یه هفته پریود میشی

دوباره از روز پنجم پریودی میخوری مثل اولش

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!