2777
2789

دیشب ضربه خورد یهو اومد سمت یخچال 

بعد ترسید و رفت

رفتم چک کردم دیدم یکم آسیب دیده

از دیشب کز کرده مو قبل نیست چیزی نمیخوره

چیکارش کنم؟

دام پزشک دم دستم نیست خیلی ناراحتم براش

یکم نازش کن اینا خیلی لوسن‌شاید افسرده شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آسیب جدی دیده باید ببری دامپزشکی

دامپزشکی اصلا نمیشناسم

یکم طول میکشه تا بتونم جای خوب پیدا کنم

کسل شده

میره بالا نمیاد پایین

انگاری قهر باشه

غذا نمیخوره

فک کنم درد داره…

اخه مث قبل خوشحال نیست نمیخونه

بنظرم ناراحت شده یا ترسیدن بازم اگه امکان داره ببر دکتر حتما 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

کاری نمیشه کرد نازش بکش تا خوب بشه اشتی کنه 

چون شکستگی ک نداره 

اگه مکمل نکتون ریلکس داشتی میدادی خوب بود 

اگه مکمل ب کمپلکس داری بهش بده 

یکم گلاب دور برش اسپری کن و بده بخوره

دامپزشکی اصلا نمیشناسمیکم طول میکشه تا بتونم جای خوب پیدا کنمکسل شدهمیره بالا نمیاد پایینانگاری قهر ...

آره دیگه درد داره طفلی جاشو عوض کن ،اسباب بازی جدید بهش بده ،بگیرش رو دستت بهش تخمه بده ببین چه جوری میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

آره دیگه درد داره طفلی جاشو عوض کن ،اسباب بازی جدید بهش بده ،بگیرش رو دستت بهش تخمه بده ببین چه جوری ...

تخمه دیشب نخورد ولی امروز از دستم گرفت خورد خداروشکر

آبم بهش دادم باز رفت بالا نیومد پایین

جاییش شکسته یا خون اومده؟

با سر خورد یا ..

طبیعیتا درد داره بسته ب شدت ضربه ممکنه شکستگی داشته باشه 

یا معده اش پاره شده باشه ..

یکی دوروز بهش مهلت بده و صبور باش 

بهش استرس نده 

اگه صرفا درد باشه و مشکل دیگه ای براش پیش نیونده باشه دوسه روزه سرحال میشه