2777
2789
عنوان

خانمای باردار توروخدا یه دقه بیاین خیلی نگرانم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐چرا مغزش باید آسیب ببینه؟؟این فکرا چیه آخه ؟از این ب بعد میری سونو قبل سونو آبمیوه یا شکلات بخور ...

آخه جنین اون تکونا براش خوبه؟فک کن جوری تکونا بود که قشنگ میلرزید بچه

خب اون لرزشا باعث می‌شد بچه هم تکون بخوره .فک کن بچه رو بگیری بغلت بعد بلرزونیش.اینجوری تکون می‌خورد ...

هیچ مشکلی نداره تازه خبر نداری وقتی بچه دنیا میاد میبرنش چکاپ بیمارستان، یهو پشت سرشو خالی میکنن بعد تندی میگیرنش

این برای اینه که مطمئن بشن مغزش به افتادن واکنش نشون میده و عصباش کار میکنه

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

خانوم اگه با تکون دست بخاد مغز آسیب ببینه، تو حرکات روزانه باید دور از جون بچه از بین بره کلا

اخه عزیزم حرکات روزانه آرومه.فک کن نوزاد تازه متولد بگیری بعلت بعد محکم هی تکون بدی به نظرت چیزی نمیشه ؟

وای خدا 😂 یعنی یه حرفایی میزنیدا 

پسر اولم که باردار بودم تو همه سونو ها خواب تشریف داشت یا بین سونو گرفتن خواب میرفت دکتر هم چند بار شکممو لرزش میداد تا آقا بیدار میشد 

اگه قرار بود بچه طوریش میشد دکتر به هیچ عنوان همچین کاری نمیکرد 

همیشه قبل سونو یه چیز شیرین بخور 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اخه عزیزم حرکات روزانه آرومه.فک کن نوزاد تازه متولد بگیری بعلت بعد محکم هی تکون بدی به نظرت چیزی نمی ...

نه چیزی نمیشه. به یه بار طوری نمیشه

انقدر نوزاد اطرافم دیدم حتی زمین افتادن طوری نشده

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh