2777
2789

من قبلا خیلی بش محبت میکردم ولی دیدم بیخوده ببینید مادرشوهرم تو زندگیم دخالت نمیکنه ولی چیزی بخرم حالا طلا یا... مبارک نمیگه یجا بریم مسافرت زنگ نمیزنه بگه رسیدید یانه بچمو ختنه کنم نه میاد نه زنگ میزنه بپرسه نه مبارک میگه مریض بشم دندون جراحی کنم و... اصن حالمو نمیپرسه من هرمناسبت میرم ولی اگه یدفه چیزیم بشه عید قربان اینا نرم اصن زنگ نمیزنه تبریک بگه یا اگه صد سالم خونش نرم نمیگه چرا نیومدی بچه هامواصن کمک نمیکنه یکم نگه داره. تولذامو تبریک نمیگه. موقع اسباب کشی اصن زنگ نمیزنه بگه چیزی لازم ندارید یا کمک نمیخاید. اصن شام دعوتمون نمیکنه. آش دندونی بچمو فرستادم هیچ کادویی جاش نذاش. رو سیسمونی بچم چیزی نداد. موقع زایمانم اصن ب منو بچم تشک و پتو وبالش ندادن شنیدم همه مادرشوهرا میدن. همیشه یه ده دوازده روز اززایمان بگذره تازه میاد خونه دیدن بچه(البته ملاقات بیمارستان جدااونو میاد) تا بحال نشده کادو بده بهم بخاد کربلایی جایی بره اصن زنگ نمیزنه براخدافظی پسرعمه هام و شوهرعمم و چن نفر از فامیلام فوت شدن تسلیت نگف(نسبتشون درحد پسر عمه و اینا بود) کلا ب هیچ علتی زنگ نمیزنه. خونه بچه هاش بی علت نمیره. مثلا میدونس من بعد زایمان بدنم یه مریضیایی گرفته اصن نپرسید بگه خوب شدی یانه اینم بگم تیپ شخصیتیش نیس چون اگه تیپ شخصیتیش بود باهنه اینجوری بود ولی ایشون فقط باعروساش اینجوریه و ب شوهرم زنگ میزنه وقتی حالش بده یا تولدشه و... حتی دیدم ب خاهرش اینام میزنه و محبت میکنه اینم بگم میدونم اینایی که گفتم اصن وظیفه مادرشوهرم نیس ولی میتونه ب عنوان محبت ایناروانجام بده حالا که نمیده من چطور رفتارکنم

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

سرد باش

دیگه نرو سمتش

شوهرت مهمه نه اون بهش اهمیت نده

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همینجوری ولی خفیف تر

منم دیگه زیاد محلشون نمیدم و عادی رفتار میکنم 

شاید افسردگی داره شاید خیلی مغرور و با خودش میگه اگه انجام بدم پررو میشن 

ولش کن زندگی خودتو بچسب بهتر که دخالت نمیکنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

غصه نخور ، عتیقه تر از قوم شوهر تو دنیا وجود نداره همه همینن. اوناییم که اینجوری نیستن و دو تا زنگ میزنن اینقد داستان دارن و پرتوقع هستن که همون بهتر زنگ نزنن. مرگ و زندگیشون فرقی نداره چون همینن 

تو هم اصلا آدم حسابشون نکن. وقتی دلت تنگ شد به جای خواهر شوهر و مادر شوهر، زنگ بزن به مادر و خواهر خودت و رابطتو با فامیل خودت بهتر کن. حالا همه کارایی که برا تو نکردن، انتظار دارن تو واسشون بکنی. در این حد مبتذلن.  بهش فک کنی دیونه میشی. حذفشون کن از زندگیت و بیخیال و خوش باش. شخصیتشون در همین حده.

اتفاقا من صبحي فكرم درگير همين بود شوهرم چند روزه رفته مسافرت  مادرشوهر يدونه نگفته كاري داشتي بهمون بگو يا بگه  با بچه هات بياين بالا فقط ديروز تماس گرفته اينم ميخواسته بگه خونه نيستم حواستون باشه اگه پست اومد شما بريد بگيريد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر