2777
2789
عنوان

خانمای باردار توروخدا یه دقه بیاین خیلی نگرانم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست
خیلی استرس گرفتم میگم دور از جون رو مغزش اثر نزاره مشکل دار شه

نه بابا مگه ندیدی دکترا چجوری با نوزاد برخورد می کنن 😁 آدم دلش می ریزه الان یه چیزیش می شه ولی اونا راهشو بلدن نگران نباش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزیزم حرکات روزانه آرومه.فک کن نوزاد تازه متولد بگیری بعلت بعد محکم هی تکون بدی به نظرت چیزی نمی ...

😑🤦🏼‍♀️

نه والا نوزادم تکون بدی چیزی نمیشه

المپیک قبلی خانومه فک کنم کاراته کار بود، باردار هم بود 

اومد مسابقه داد

بعد شما یه دکتر رفتی نگرانی

وای خدا 😂 یعنی یه حرفایی میزنیدا پسر اولم که باردار بودم تو همه سونو ها خواب تشریف داشت یا بین سونو ...

بابا خورده بودم انقد سونو شلوغ بود دیر رفتم تو .همش میگم یه وقت خدایی نکرده مشکل ذهنی چیزی پیدا نکنه انقد تکون خورد

😑🤦🏼‍♀️نه والا نوزادم تکون بدی چیزی نمیشهالمپیک قبلی خانومه فک کنم کاراته کار بود، باردار هم بود ا ...

خدا کنه بخدا انقد بارداریم سخت گذشته بهم که دیگه تحمل یخ مشکل جدید ندارم.

بابا خورده بودم انقد سونو شلوغ بود دیر رفتم تو .همش میگم یه وقت خدایی نکرده مشکل ذهنی چیزی پیدا نکنه ...

نه نترس چیزی نمیشه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خدا کنه بخدا انقد بارداریم سخت گذشته بهم که دیگه تحمل یخ مشکل جدید ندارم.

این استرسی که شما داری بیشتر آسیب میرسونه

و واقعا اگه خدا بخواد نگه داره، کسی دگ نمیتونه کاری کنه

توکلت به خدا باشه