2777
2789

یه شلوار بوتکات آبی مشکی کمرنگ و یه مانتو کرمی کوتاه یه شال مشکی و موهامو اتو کردم و یه کتونی سفید باکلاس و عینک زدم 

آرایشم خیلی سبک بود تینت قهوه ای زدم و رژ گونه هم که به رژم بیاد و از همون رژگونه یکم باهاش سایه زدم و ریمل ومداد چشم و مداد ابرو و ژل ابرو هم استفاده کردم 

انگشتر های جینگولی و ساعت باکلاس انداختم 

و در آخر اینو بهتون بگم که خیلی ادایی رفتار کردم یه جوری که انگار همه دنیا حول محور من میچرخه و پول برام مهم نیس و بشدت به خودم میرسم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفستو دوست دارم

حالا از کجا فهمیدی عاشقت شده؟؟

اون گفت توهم باور کردی😂😂😂پسرا از رو غریضه دروغای زیادی میگن واسه اینکه تنها نباشن و کاراشون پیش بره

وگرنه‌اگه قرار بود با یه دیت رفتن دونفر عاشق هم بشن

که همه تا آخر عمر با یکی میموندن

اعتماد به نفستو دوست دارمحالا از کجا فهمیدی عاشقت شده؟؟اون گفت توهم باور کردی😂😂😂پسرا از رو غریضه ...

وقتی الان همه دوستاش میدونن و گریه میکنه که جواب منفی دادم و به خانوادش گفته و... حس میکنم عاشق شده که خب طبیعیه ولی من جدیش نگرفتم هنوز تا خوذشو ثابت کنه

حتمن قیافت خیلی خشگله خبمن استخون حتی نامزدمم عاشقم نی

عزیزممم همه آدما خوشگلن 

یه جوری لباس یپوش که مشخص نباشه لاغری 

یه چیزی بهت بگماااا من با اینکه دخترم ولی خودم عاشق دخترای اسکینی هستم یه باکلاسی و پرستیژ خاصی دارن اصننن