2777
2789

راضی هستین ؟

درآمد اینا چجوریه ؟در چه حد ؟

بعد اینکه درس تموم شد در شهر خودتون کار میکنین ؟

چه مدت تعهد دارین ؟

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

تو شهر کار نمیکنن هرگز

تو روستاست محل کارشون ، درامدشونم معمولیه اینطور نیست بگیم چون پزشکن پس پول خوب درمیارن

در کل پیراپزشکی ها خصوصا پرستاری یه شهر خوب میتونه پیشرفت خیلی بیشتری داشته باشه

در مسیر... 🌱

مناطق محروم اذیتت میکنه قطعا و‌ پشیمون میشی

دندون که اسمش ازش مشخصه باید بری مناطق محرومی که همشون دنبال دندون کشیدن هستن و هیچ کاری یاد نمیگیری

پزشکی هم اذیت کننده اس یه جای دور

کلا تعهدی نمیارزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مناطق محروم اذیتت میکنه قطعا و‌ پشیمون میشیدندون که اسمش ازش مشخصه باید بری مناطق محرومی که همشون دن ...

نه اتفاقا

دندون تعهدی مناطق خیلی محروم نمیفرستن چون نیاز به تجهیزات داره.نسبت به پزشکی خیلی جاهای بهتری ممکنه بیوفتن

نه اتفاقادندون تعهدی مناطق خیلی محروم نمیفرستن چون نیاز به تجهیزات داره.نسبت به پزشکی خیلی جاهای بهت ...

دقیقا درسته دندون بهتره

البته پزشکی تعهدی بسته به شرایط فرد داره

من خودم یکی نظرم اینه هیچ رشته ای تو درمان سخت نیست اگه وضع مالیت عالی باشه تو پزشک تعهدی باشی با ماشین میری هر روز مناطق محروم و برمیگردی خونه ات همزمان میتونی مطب هم داشته باشی ولی اگه بی پول باشی باید همون مناطق محروم زندگی کنی خیلی سخته

من تو دانشگاه ماما دیدم وضع عالی و توپ میگفت من میخوام مطب بزنم 

از اونطرف پزشک دیدم میگفت پشیمونم اومدم این رشته چون وضعیت مالیم اوکی نیست

هر شغل و رشته ای پول داشته باشی عالیه تو این وضعیت

بسته به شرایط خود فرد داره