2777
2789
عنوان

اخر گیر دادن شد خیانت

277 بازدید | 17 پست

سلام اقا تایپ قبلی در مورد رفیقم بودش 

بخدا این قدر به هم گیر الکی ندید 

اخرش مرد یا زن خسته میشن از هم و پناه به این جنس مخالف میبرن . و شروع خیانت انجام میشه .

رفیق من . که زن احمقش . مرد بودنو ازش کامل گرفته . خداشاهده چند روز پیش من مغازه بودم . زنگ زد به زنش گفتم مغازه چیزی لازم نداری یه جوری پشته گوشی اینو خراب کردش که نگو واقعا اعصابم داغون شدش . یعنی حق انتخاب نداره دیگه 

رابطه وقتی به بن بست میخوره که محیط امنی وجود نداشته باشه... زن و مرد احساس امنیت نکنن!

نتونن حرفاشونو بزنن...درد و دل کنن  چون طرف مقابلشون از هر حرفی 10 تا حرف میکشه بیرون

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجای اون زن نیستی ونمیدونی قبل این تلفن دوستت چه برخوردی با زنش داشته پس قصاوت بیجا نکن اینقدرباخیانت وبی توجهی وبددهنی میرید رواعصاب زن  زن رودیگه ازلطافت وامنیت خودش خارج میکنید تبدیل به هیولا میکنید شمامردها بعضیاتون تخصص دارین برای روانی کردن یک زن خوب وسالم

منظورت از گیر دادن چیه؟ چجور گیر دادنی؟

گیر دادن های الکی . انگار فقط بچه 8 ساله هستش بخدا ساعت 7 شب باید خونه باشه 

اصلا یه چیزا الکی گیر میده که نگو الان راست بهش خیانت میکنه که نگو منم بهش گفتم نکن داداشم ارزش نداره 

میگه فرهاد تو میدونی من نمیتونم باش یه کلمه حرف قشنگ بزنم اصلا دیوانه س

توجای اون زن نیستی ونمیدونی قبل این تلفن دوستت چه برخوردی با زنش داشته پس قصاوت بیجا نکن اینقدرباخیا ...

من همونجا بودم قشنگ بهش گفتم مغازه ام چیزی لازم نداری برات بخرم . صدا زنه قشنگ اومدش . حق نداشتی بری چیزی بخری خودم باید باشم . یعنی چی اخه 

توجای اون زن نیستی ونمیدونی قبل این تلفن دوستت چه برخوردی با زنش داشته پس قصاوت بیجا نکن اینقدرباخیا ...

اصلا هم اینجوری نییستش که داری میگی  . درکل اگه چیزی نگفتش که اینجوری برخورد کردش

الان خودت با دوست بیرون باشی و زن بزنی به شوهرت بگی بیرون هستم چیزی لازم نداری برات بگیرم . بد باهات برخورد کنه چه واکنش نشون میدی

من همونجا بودم قشنگ بهش گفتم مغازه ام چیزی لازم نداری برات بخرم . صدا زنه قشنگ اومدش . حق نداشتی بری ...

ببخشیدرک میگما خب به توچه که اینقدرفضولی زن وشوهرن دعوا میکنن شب آشتی میکنن بعدم مردها ازخرید واقعا سردرنمیارن هرچی جنس بنجوله بهشون میندازن بعدم گفتم تو چندروزاخیر توخلوت این دوتا نبودی که نمیدونی چی به اون زن گذشته.دوره زموته یه طوری شده فرط وفرط خیانت میکنید به هردلیلی طلاقش بده هرگوهی خواست بخوره نفرت دارم ازهرچی نره روانم رونابود کرد بادروغگویی خساست خیانت فحاشی و....چون شوهرخودمم عین شماهاست ودارم جدامیشم خداروشکر مرده شور همچین مردهایی روببره که بلدنیستن بازن وبچه عین چاله میدونیهای سرکارشون رفتارنکنن زنی که همه چی ازتون دیده ولی اون پاکی خودش روحفظ کرده وبا بهانه های ابکی مثل خودتون نرفته بایه نردیگه

ببخشیدرک میگما خب به توچه که اینقدرفضولی زن وشوهرن دعوا میکنن شب آشتی میکنن بعدم مردها ازخرید واقعا ...

نشدش دیگه من از گل نازک تر به خانم نگفتم و همیشه خدا احترامش برا خیلی واجبه 

زن خوب مرد خوب . و مرد خوب زن 

الان من به زندگ این کاری ندارم و نه دخالت کردم 

ته حرفم اینه گیر ندین بهم اینقدر

گیر دادن های الکی . انگار فقط بچه 8 ساله هستش بخدا ساعت 7 شب باید خونه باشه اصلا یه چیزا الکی گیر می ...

به اون دوست کثیف نجاستت بگو زنش هم بااون اخلاق گند اون راحت میتونه بره توبغل یکی دیگه ولی اصالتش ذاتش اجازه نداده بهانه زیاده ذات کثیف باشه توجیه میکنه خیانت از قتل هم بدتره تف به هرچی نر بی اصل ونصب بی غیرت وخوک صفته

نشدش دیگه من از گل نازک تر به خانم نگفتم و همیشه خدا احترامش برا خیلی واجبه زن خوب مرد خوب . و مرد خ ...

اشتباه گفتی مرده که رابطه رومدیریت میکنه با اخلاقش باعث میشه زن هم خوب بشه اروم بشه زنانه رفتارکنه لطیف بمونه زن خوب میشه زندگی خوب بچه های خوب فقط باید ذات کثیف نداشته باشه کسی میخوادبره سمت کثافتکاری دلش خواسته این توجیه ها چیه وگرنه مشکلات توزندگی همه هست زنه چرا نرفته سمت یکی دیگه؟اینجوری باشه که سنگ روسنگ بندنمیشه جامعه روبه کثافت کشیدین 

به اون دوست کثیف نجاستت بگو زنش هم بااون اخلاق گند اون راحت میتونه بره توبغل یکی دیگه ولی اصالتش ذات ...

کسی از کجا میدونه قضاوت نکن 

و کسی که خودش قبلا یا زمان حالا کاری کرده به طرف شک میکنه

کسی از کجا میدونه قضاوت نکن و کسی که خودش قبلا یا زمان حالا کاری کرده به طرف شک میکنه

هیچ زنی شکاک نمیشه اینو تو کله پوکتون فروکنید مگر اینکه چیزی ازطرف دیده باشه شکاکی توهم داری بهم تهمت میزنی من هیچوقت بهت خیانت نکردم ونمیکنم و... اینا جملات اشنایی نیست برات؟