سلام دخترا ی هفته س درگیر اسباب کشی و تمیز کاری بودم این مدت کلا خونه مامانم بودیم با همسرم و دستشون درد نکنه کم نزاشتن سه سال عروس خانواده شدم تا حالا جز خوبی از من چیزی ندیدن مادر شوهرم هر تعمیراتی داشت من زنگ میزدم دعوتش میکردم خونه م ک اگر هم دعوت نمیکردم بعدش انقد بی محل میکرد و قیافه میومد ک حد نداشت مریض ک میشد چند جور غذا درس میکردم میفرستادم این یک هفته ی زنگ خشک و خالی نزد ک حداقل تعارف کنه ی شب شام بیاین خونه ما یا بیام کمک هیچی ب همسرم زنگ زده بود از سر فوضولی که آره عکس خونه رو بفرس وقتی چیذین من ازین ناراحت نیستم کنیومده ازین دلم میسوزه ک از من انتظار داره ولی خودش قدمی برنمبداره انقد دلم ازش سیاه شده یک هفته خونه مامانم بودیم نگفت ی روزش بیاین پیش ما
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.