2777
2789

سلام دخترا ی هفته س درگیر اسباب کشی و تمیز کاری بودم این مدت کلا خونه مامانم بودیم با همسرم و دستشون درد نکنه کم نزاشتن سه سال عروس خانواده شدم تا حالا جز خوبی از من چیزی ندیدن مادر شوهرم هر تعمیراتی داشت من زنگ میزدم دعوتش میکردم خونه م ک اگر هم دعوت نمی‌کردم بعدش انقد بی محل میکرد و قیافه میومد ک حد نداشت مریض ک میشد چند جور غذا درس میکردم می‌فرستادم این یک هفته ی زنگ خشک و خالی نزد ک حداقل تعارف کنه ی شب شام بیاین خونه ما یا بیام کمک هیچی ب همسرم زنگ زده بود از سر فوضولی که آره عکس خونه رو بفرس وقتی چیذین من ازین ناراحت نیستم ک‌نیومده ازین دلم میسوزه ک از من انتظار داره ولی خودش قدمی برنمبداره انقد دلم ازش سیاه شده یک هفته خونه مامانم بودیم نگفت ی روزش بیاین پیش ما 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نه انتظار دارم ن کاری میکنم 

طرف مریض از من انتظار مراقبت نداشته باشه 

منم ۹ ماه حامله بودم ی بشقاب غذام ندیدم

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
تو هم مث خودش واسش کم محلی کن ک خوبیات ب چشم بیان

کلا ببینمش می‌خوام مثل خودش باشم وقتایی که از چیزی بدش میاد نگاه تو صورتم نمیکنه 

عزیزم دوست که نیستین یه سری انتظارات نباید دو طرفه باشه

عزیزم برا پسر خودشه نمیمیره ک برا داماد و دخترش بود همه کاری میکرد 

کلا نه انتظار دارم ن کاری میکنم طرف مریض از من انتظار مراقبت نداشته باشه منم ۹ ماه حامله بودم ی بشقا ...

من هر کاری کردم ب خاطر همسرم بود ازین ب بعد زنگ هم بزنه جوابشو نمیدم

من ۳ بار تا الان اسباب کشی داشتم و چند روز دیگه دوباره دارم برای بار چهارم ، همه رو تنها انجام دادم ...

اصن برام مهم نیست نیومده ازین میسوزه م که اگه من جای اون بودم و زنگ نمیزنه یا کمک نمیرفتم دیک کلا جرم میداد

خب تو گلایه نکردی پیشش

خیلی خسته بود گفتم بگم دعوا میشه بزارم سر فرصت بعد دلم نمیاد بگم حس میکنم غرورش پیشم می‌شکنه م خانوادش انقد عوضین

من هر کاری کردم ب خاطر همسرم بود ازین ب بعد زنگ هم بزنه جوابشو نمیدم

من بخاطر همسرم ب خود همسرم احترام‌میزارم‌خانوادشو کاری ندارم 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر