2777
2789
عنوان

خیلی زندگیم سخت شده

1124 بازدید | 24 پست

من عید نوروز سفر بودم غذا میخوردم یهو حالت تهوع گرفتم یجوری حالم بد شد همونجا رفتیم دکتر که متوجه شدم باردارم ، از اونروز هر روز حالت تهوع دارم یعنی میمیرم چیزی بخورم 

تو این یه ماه ٤کیلو کم کردم فقط سرم میزنم همش بی حالم ، اصلا دیگه در حالت جنگ با کسی نیستم همه نگرانمم هستن حتی مادرشوهرم زنگ میزنه میگه این حالت خیلی عجیبه به کسی کاری نداری ، اصلا گوشی دستم نمیگیرم حتی حوصله ی پسرمم ندارم از صبح تا شب در حال عق زدنم

سر حاملگی اولم اینطوری نبودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8ماهم هنوزهمینم ولی بهم گفتن ب عنوان داردبخورغذاتو.... من ک صاف شدم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اخه میدونی دیگه جواب کسیو نمیدم کسیو نمیسوزونم حتی شوهرمم میگه چقد ساکت شدی😑🥲دلم برای رفتارای قبلم ...

بهترشدی که اه نفرین دنبالت بود خوب بود چه راحت میگی کسیو نمی سوزونم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
منم اینطوری بودم سه کیلو هم کم کردم

چیکار کردی خوب شدی؟ من امروز خیلی دلم قرمه سبزی میخواست مادرشوهرم گفت بیاین خونه ی ما ، رفتیم اونجا گذاشته بود از بوش مست شدم ولی یه قاشق گذاشتم دل و رودم تو دهنم اومد داشتم میمردم دیگه رفتم سوییت ، انقد گریه کردم به شوهرم گفتم اینا تقصیر تواه