2777
2789

من ک اصلا نخوندمش ولی چتونه دارید نفرین میکنید همیطوری؟

: الهی کسی ک گزارش زده خیر نبینه 🙄🙄

:خدا لعنتت کنه .

: تف ب تو ک گزارش زدی 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یکم مواظب کلمه هایی ک از دهنمون در میاد باشیم بد نیست

تو گزارش زدی😦

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دآرم میگم اصلا تاپیکو نخوندم و واردش نشدم اونوقت میگی تو گزارش زدی؟ چیزی میکشی عزیزم ؟

اره از همونی که نیم ساعت پیش کشیدی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

جنس من خیلی گرونه تو زورت نمیرسه بخری .برو از پارکی جنس بگیر

من خودم تو پارک میام بهت میفروشم چند بارم سرت کلاه گذاشتم

شوخی کردم جدی نگیر

ولی خب وقتی نخوندی حرصم نخور عزیز