2777
2789
عنوان

یه کاربر زن نمای دیگه😡😡😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امشب ۳ بار دیدم تاپیک زده که

⬅️  یه سوال جنسی دارم درخواست بدین

😐😐😐

تاپیک هاشم قفل و بعد از چند دقیقه حذفشون می کنه 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

فک نکنم مرد باشه 

اخه همه تاپیک هاش به زن هست

یه مرد اخه چه دلیلی داره این تاپیک های در موضوع زنانه بزنه

شما زیادی حساسی یا شایدم دارید قضاوت میکنید

چقد برات مهمه اخه مگه چی میخاد بشه حالا اینجا اسمش اوردید جز کاربرا میبینن و رد میشن 

امشب ۳ بار دیدم تاپیک زده که⬅️ یه سوال جنسی دارم درخواست بدین 😐😐😐تاپیک هاشم قفل و بعد از چند دقی ...

دقیقااااا

عکس نمیاد هر کار میکنم

میگه بیا راجب پوزیشن خشن توضیح بده دوس دارم تجربه کنم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

فک نکنم مرد باشه اخه همه تاپیک هاش به زن هستیه مرد اخه چه دلیلی داره این تاپیک های در موضوع زنانه بز ...

کاربری دومشی این همه فرضیه برا غلط بودن حرفم آوردی؟

ایناهاش

کو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دقیقاااااعکس نمیاد هر کار میکنممیگه بیا راجب پوزیشن خشن توضیح بده دوس دارم تجربه کنم

فردا ساعت ۹ صبح به ⬅️ niniyar ⬅️ بگین و عکس رو براشون بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کو

اول میاد رو صفحه

بعد به روز رسانی میکنم میبینم نیسته مش مینویسه سوال جنسی دارم درخواست بده

نصف شب مینویسه

سریع قفل میکنه 

درخواست دادم مطمئن شم

یه منم از قبل نوشته شده رو میفرسته میگه راجب پوزیشن جنسی خشن توضیح بده دوس دارم تجربه کنم

دقیقاااااعکس نمیاد هر کار میکنممیگه بیا راجب پوزیشن خشن توضیح بده دوس دارم تجربه کنم

شاید زن خشن دوست داره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برو بابا خدا شفات بدهمردم تاپیک میذارن شمام تاپیک در مورد مردم معلومه خیلی الافی

عه بچه ها یکی دیگه 

خوشم میاد زود میگیری قضیه رو 😂

اوم پس چی🤣🤣

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اول میاد رو صفحهبعد به روز رسانی میکنم میبینم نیسته مش مینویسه سوال جنسی دارم درخواست بدهنصف شب مینو ...

وا بگو برو سرچ کن