2777
2789
عنوان

من یه آدم لجنم😪😪

156 بازدید | 17 پست

یه کنکوری لجن که همه فرصت هامو نابود کردم درسامو نخوندم هیچ غلطی نکردم دوست دارن بمیرم راحت بشم 

دلم نمیخواد زنده باشم و شرمندگی مامان بابام رو بخاطر وجود منه بدرد نخور ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم بمونم پشت خاک‌توسر منه بدرد نخور که فرصتامو نابود کردم

غصه نخور دیگه چیزیه که شده در اینده به اعتماد بنفست احتیاج داری همه چی کنکور نیست مسئولیت اشتباهت بپذیر

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

اصلا نمیتونم بمونم پشت خاک‌توسر منه بدرد نخور که فرصتامو نابود کردم

ماهم اگه بخوایم این جوری فکر کنیم باید تا حالا یک قبر برای خودمون میکندیم من خودم هزار بار شکست خوردم ولی الان سرومرو گنده هستم  

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
الان برای من بحث مرگ و زندگیه خیلیا منتظرن امسال‌ من زمین بخورم و بهم بخندن

درکت میکنم بخدا. 

چندسالته؟

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
الان برای من بحث مرگ و زندگیه خیلیا منتظرن امسال‌ من زمین بخورم و بهم بخندن

به ماهم خیلی ها خندیدن ولی دنیا به خنده اونها نگاه نمیکنه دنیا کارخودش روانجام میده

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
۱۸

خب عزیزم برا هدفت باز میتونی ی سال پشت بمونی نگران نباش یطوری گفتی همه فرصت ها گفتم الان مگه جند سال پشت کنکوری.

این چند روز باقی مونده هم معجزه میکنه ها بخون

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍