2777
2789
عنوان

اکثر دوستام مهاجرت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3753 بازدید | 149 پست
خواهرم کاناداست. اصلا راضی نیست.هر دو رتبه برتر شریف بودن خیر سرشون

چرا راضی نیس؟ اینقدر هرکس نظرات متفاوت میده آدم نمیدونه بالاخره زندگی اونجا راحت تره یا سخت تر

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کسایی که مهاجرت کردن با هزینه خودشون بوده با بورس کاری یا تحصیلی گرفتن؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

موضوع کمی نیست واقعامن خودم چندین ماه گذشته هنوز حال روحیم تغییر نکردهتقریبا روزی سه ساعت میخوابم و ...

آها شما مهاجرت کردید؟

اولش سخته فقط کافیه که صبوری کنید

قطعا اتفاق های خیلی خوبی در انتظارتون هست

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
آها شما مهاجرت کردید؟اولش سخته فقط کافیه که صبوری کنیدقطعا اتفاق های خیلی خوبی در انتظارتون هست

بله عزیزم

خیلی هم پروسه طولانی بود و سخت اواسطش داشتم جا میزدم واقعا

امیدوارم

برای شما  و همسرتون هم ارزوی موفقیت دارم امیدوارم به مرحله که دوست دارید برسید 💐

اسی کسایی که مهاجرت کردن با هزینه خودشون بوده با بورس کاری یا تحصیلی گرفتن؟

۴ تاشون اینجا رشته هاشون مهندسی بود اپلای گرفتن

۳ تاشونم اینجا پزشک عمومی بودن با هزینه خودشون رفتن و اونجا آزمون میدن واسه تخصص و قبول بشن حقوق بهشون میدن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اتفاقا اینجوری نیستوقتی تکلیفت روشنه خیلی اعصابت راحت ترهمثلا اینکه میدونی نمیتونی بری کلا هیچ پلن B ...

تکلیفمون که بله روشنه

اما تا آخر باید بمونیم و بسوزیم

شوهرت موقعیت خوبی داره هر وقت بخواین میتونین برین 

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

بله عزیزمخیلی هم پروسه طولانی بود و سخت اواسطش داشتم جا میزدم واقعاامیدوارمبرای شما و همسرتون هم ار ...

مرسی دوست عزیزم

شک نکن نتیجه تک تک سختی ها رو میبینی

دقیقا عین همسر مناول پرستار بود با همون پرستاری بهترین موقعیت مهاجرت رو داشتبعد پزشکی خوند و عمومی گ ...

عزیزم میشه بگی چرا نمیتونین ؟ مدرکش آزاد نمیشه؟ 

وقتی عمومی بود از چه نظر میگی شرایط مهاجرتش بهتر بود؟

ارق

یه سرچ ساده کنید میبینید که عرق درسته

۴ تاشون اینجا رشته هاشون مهندسی بود اپلای گرفتن۳ تاشونم اینجا پزشک عمومی بودن با هزینه خودشون رفتن و ...

عزیزم من اصلا سر در‌نمیارم اپلای یعنی چی 

کسی که پولی نداره بهترین راه برای مهاجرتش چیه

تکلیفمون که بله روشنهاما تا آخر باید بمونیم و بسوزیمشوهرت موقعیت خوبی داره هر وقت بخواین میتونین بری ...

توروخدا خوشبین باش

نمیدونم سختیای زندگی چقدر بهت فشار میاره ولی ادامه بده راهی پیدا کن

نمیخوام نصیحتت کنم ولی باور کن میشه فقط راهش رو پیدا کن