2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زاویه های مختلف باید دید عزیز ؛ مثلاً اخلاق خونوادگیشون ؛ شغل پسرشون ؛ حد و مرز های خودت برای زندگی مشترک و هدفتون برای ازدواج و... اینا رو همه با هم باید بسنجی بعدش به رضایت قلبیتم فکر کنی ؛ ان شاءلله بهترین انتخاب رو داشته باشی ؛ از خدا کمک بخواه که مسیر درست رو نشونت بده🙂💚

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

از زاویه های مختلف باید دید عزیز ؛ مثلاً اخلاق خونوادگیشون ؛ شغل پسرشون ؛ حد و مرز های خودت برای زند ...

ممنونم عزیزم  از راهنماییت از نظر اخلاق  خانوادگی شبیه نیستیم  حد و مرز  سفت و سختی من خودم ندارم  اونا تعیین کردن که من دوس  نداشتم انگار اونا ی جورایی شرط گذاشتن برا من که باید این جوری رفتار کنم ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت از نظر اخلاق خانوادگی شبیه نیستیم حد و مرز سفت و سختی من خودم ندارم ا ...

خب اینجوری که نمیشه ؛ تو‌ حق داری نظر بدی ؛ حد و مرز های خودتو داشته باشی چون این تویی که قراره زندگی کنی نه بقیه(:🌸

به عواقبِ کارهات فکر کن(: