2777
2789

بابام یبار مثل ادم باهام حرف نزده 

یبار جوری نبوده که حس کنم پدرمه

یبار نشده بدون اخم و چشم غره بهم نگاه کنه

هرغلطی خودش میخواد میکنه به من که میرسه میشه گناه کبیره

مثل حیوون باهام رفتار میکنه و پشت سرم حرف میزنه بعد فکر میکنه همه اینارو با خوراکی خریدن فراموش میکنم 

فکر میکنه به مامانم میگه هر میوه و خوراکي میخواد براش بخر مثلا خیلی مهربون و دلسوزه 

حرفم میزنم مامانم میگه وااااا مگه چکارت کرده

هیچی هیچ کاریم نکرده یه عمر تحقیرم کرده یه عمر ریده تو اعصابم یه عمر واسه کار نکرده مواخذم کرده یه عمر با بقیه مقایسم کرده یه عمر تو کارام دخالت کرده 

تا تونسته واسه خودش خرج کرده دماغشو عمل کرده ۵ تا تار هرکدوم ۳۰میلیون برای خودش خریده  به من ک رسیده گدا شده و عمل بینی شده گناه کبیره 

انگار همه چی به خورد و خوراکه

کاش از گرسنگی میمردم گدا بودم حدقل دماغم و قیافم انقدر زشت و مزخرف نبود 

عاشق گربه هااااا🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستم بگم فکر پدرت سنتیه تا دیدم دماغشو عمل کرده😁

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

رفتار و اخلاق پدرت که مشخصه کاملا درست نیست و مشکلاتی داره

ولی طرز تفکر و حرف زدن تو هم مقتضای سنت هست. کاملا مشخصه زیر ۲۰ سال هستی و وابسته 

چندسال دیگه متوجه میشی جریانات زندگیت انقدر هم که فکر میکردی بد نبوده

رفتار و اخلاق پدرت که مشخصه کاملا درست نیست و مشکلاتی دارهولی طرز تفکر و حرف زدن تو هم مقتضای سنت هس ...

چرا طرز تفکرم غلطه؟ خودش بینیشو عمل کرده به من رسیده گناهه

به من رسیده پول نداره!

من بچه هم نیستم ۱۸ سالمه مثل بچه ها بام رفتار میکنن

عاشق گربه هااااا🤍

چرا طرز تفکرم غلطه؟ خودش بینیشو عمل کرده به من رسیده گناههبه من رسیده پول نداره!من بچه هم نیستم ۱۸ س ...

گفتم غلطه؟؟؟؟

دقیقا بخاطر همین جبهه گیری و نتیجه‌گیری از حرف و رفتار بقیه اونطوری که خودت دوست داری، گفتم اقتضای سن هست!

این کجاش یعنی طرز تفکرت غلطه؟