2777
2789

استامبولی مرغ کباب تابه ای

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ببین فقط یه نوع غذا و یه نوع دسر بزار هر وعده.

مثلا وعده اول پلو مرع بزار با سالاد کاهو.

وعده دوم قورمه سبزی با سالاد شیرازی.

من مهمان زیاد داشتم اشتباه میکردم خیلی خودمو اذیت میکردم الان میفهمم اصلا لازم نبوده این همه زحمت بکشم.مهمان یه وعده ای فرق میکنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم قیمه نثار قروین ،لازانیا،آش دوغ و دلمه برگ (البته برگشو کنسروی گرفتم که فک  نمی کردم خیلی خوب بشه )

من اونقدر داغونم که گفتن نداره تو خوش باش عزیزم تو و من نداره 😔