2777
2789

سلام 

تو تاپیکهای قبلی گفتم ک با صاحب باغی ک توش سرایداریم ب مشکل خوردیم 

واین آقا چندماه پیش ب من گفته بود ک از شوهرت جدا شو من خرج خودتو بچتو میدم 

من همون موقع این حرفو ب معرف گفتم فک نمیکردم بخواد ب کسی بگه امشب صاحب باغ و خانمش و خواهرزادش تو باغ بودن شوهر من وسط بحث یهو گف آره تو ب زن من همچین حرفی زدی ...نمیدونید چقد حالم بد شد اومدم سمت خونه هرچی صداش میکردم نمی اومد ...تهش زنش گف باید ثابت کنی ک همچین چیزی بوده میریم شکایت میکنیم ...

من از بدبختی خودم شکستم ک چرا شوهرم باید آبروی منو ببره ...

بعد ب همسایمون ک من رفتم صداش کردم ک ی وقت دعوا نشه میگه ۱۵ تومن بدن ما بریم ...

گفتم من آبرومو ب ۱۵ تومن نمی‌فروشم ...داد زد ک پیام بده ب طرف بگو ۱۵ تومن خوبه ما راضیم من گفتم آبروی من ۱۵ تومن قیمتش نیس ...حالا ک داستانو ناموسی کردی تا تهش میرم ...هم طلاهامو بردی فروختی هم منو سرایداری آوردی هم واسه طرف حمالی کردم هم آبرومو ریختی بخاطر ۱۵ میلیون ...گفتم من ۱۵ میلیاردم نمی‌فروشم آبرومو ...نمیتونم ثابت کنم ک همچین حرفی زده چون ۲سال منو بچم یا ب بغل یا ب شکم روزها تنها بودم اینجا ...این بچه بی زبون با خدا شاهدای منن

لطفا قضاوت نکنید خیلی خیلی تو عذابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اینجورن دیگ هرچی بیشتر خودتو فداش کنی بیشتر بی غیرت میشه

بهش گفتم تو از اونایی ک میگی زن و شوهر رفیقن باهم چیز مخفی ندارن ازهم ...اما پاش برسه زنتو میکنی تو جن ده خونه در میاری