2777
2789
وای پروفایلت و میبینم بدنم میلرزه🤣

بچم بازیگر جوکره

خیلی‌ ناز و گوگولیه 

یکم بد افتاده اینجا 😁😁

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه تایمی‌مادره خوش اخلاق بود با منوشوهرم‌خوب میشد، و کلی دورمون‌میچرخید.

ولی دخترا حسودی‌میکردن و‌نمیزاشتن‌ که‌مادرشون‌با ما خوب باشه.دوباره قهر و فحشا شروع‌میشد. هر‌چی‌من‌کادو‌میگرفتم برا‌مادرشوهر پس میداد.

ولی من چون‌شوهرم‌پشتم بود وهست، هیچ‌وقت‌بدل نمیگرفتم.و فقط میگفتم‌عیب نداره فداسر تو.مهم‌منو توئیم‌.

بچمون دنیا اومد تو بیمارستان باز مادرشوهر اومد.باز مهربون.ولی باز بچهاش نشستن زبر پاشو.دیگه‌سمت‌ما‌نیومد.بچه دومم دنیا اومد همینجور.

خلاصه الانم‌با‌ما‌خوب نیست.

حالا‌میخوام اینو‌بگم... زمین‌گرده‌میچرخه...

دختراش یکیشون‌سنش رفته بالا حتی یه خاستگار نداره و یچی دیگه هم سرش اومده که خوب نیست‌بگم.

اون یکی دختر بعد از چنتا نامزدی بهم‌زدن‌الان‌عقد کرده

و کارما اینجا سرشون‌اومده که:

۱_کادو هایی که خواهر شوهرم برای مادرشوهرش خریده همرو‌ پس فرستادن‌براش، مث‌کاری که‌مادرش سر من اورد.

۲_خانواده شوهرش دیگه‌نمیخوام باهاش در ارتباط باشن، دقیقا همین کاری ک‌با من‌کردن

۳_خانواده شوهرش خونشونو‌مسخره میکنن.نبخاطر ظاهر.بخاطر دور بودن.خونه‌منم مسخره‌میکردن

۴_مادرشوهرم‌با همین دخترشم‌قهر کرده و‌ بچهاشو بجون‌هم انداخته در حد کتک کاری و شکایت.

من‌خوشحال نشدم، ولی قربون خدا برم درسته خیلی سال‌میگذره ولی دونه دونه کارایی که سر من دادن عین‌همون سر دخترش اومد.

بیاییم‌هیچوقت اینجوری نباشیم

مهربونی‌کردن‌رو یاد بگیریم

فتنه بین اعضای خانواده راه نندازیم

کسی که وارد خانوادمون‌میشه نمیگم‌عین دخترخودمون دوسداشته باشیم، ولی حداقل اذیتشم‌نکنیم.

حالم بدههمین الان میخوام جواب بدهب کی شکایت کنم ک زود رسیدگی کنه آیا جز خدا قاضی سریع الحسابی هست؟؟؟ ...

فقط صبوری

و‌ گذر از اون‌چیزی که سرت اومده.

من‌گذشتم‌و سپردم‌بخدا

و‌میدونستم‌یروزی خدا جواب میده

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

منم قضاوت شدم

همین‌خواهرشوهر که داستانشو‌گفتم‌ پارسال اومده بود به شوهرم‌گفته بود زنت داره بهت‌خیانت‌میکنه‌گوشی و سیم‌کارت‌پنهانی داره.

درصورتی که اون‌گوشی که‌میگفت‌مال مامانم‌بود و‌من‌برده بودم‌تعمیر شه.اتفاقا شوهر خواهرشوهرش بهش گفته بود تو هرزه ای.