2777
2789

من ماه اولی که اقدام داشتم ۴ روز دیرتر پری شدم ولی ماه بعدش ۲ روز زودتر البته بگم تا قبل اقدام قرص مصرف میکردم و کلا پری هام منظم بود گاهی یکی دو روز دیر و زود میشد نه بیشتر

حالا این طبیعیه؟

به خاطر اقدامه دیرو زود پریود میشی رحمت دراه آماده میشه

منم 1 ماهه تاخیر داشتم امروز آمپول پروژسترون زدم میخوام اقدام بارداری کنم

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بفهمه گم کردی چی میشه😨

بهش گفتم چیزی نگفت واقعا این 3 سالو یم هنوز نشناختمش بهش گفتم گفت فدای سرت یکی دیگه برات میخرم البته از قیافم معلوم بود ناراحتم شام درست کردم مودبانه اومد رفتم استقبالش داشتیمم شام میخوردیم بهش گفتم یه لنگه گوشوارمو گم کردم منتطر بودم دعوام کنه دیدم نگا میکه گفت فدای سرت گریه کردم بغلم کرد فهمیدم بهتری همسرو دارم

بری بهتر عفونت نداشته باشی و تیروئید چون بعدا مشکل ساز میشه موقع بارداریت 

آزمایش دادم و دکتر رفتم چند ماه پیش

کم کاری تیروئید دارم که اون هم نزدیک یک ساله که تحت نظرم😑

آزمایش دادم و دکتر رفتم چند ماه پیش کم کاری تیروئید دارم که اون هم نزدیک یک ساله که تحت نظرم� ...

دکترت چی گفت گفت برو اقدام بارداری؟

اگه گفت برو اقدام برو منم دیگه میرم اقدام تو ای هفته ان شالله باردار شیم بارداری بدونه دردسری داشته باشیم عزیزم

دکترت چی گفت گفت برو اقدام بارداری؟ اگه گفت برو اقدام برو منم دیگه میرم اقدام تو ای هفته ان شالله ب ...

اره عزیزم گفت برو اقدام الان ماه سوم اقدامم

خدا کنه نی نی بیاد زود تر💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️