2777
2789

خانما من شوهرم کارمند قبل از ازدواج بامن حدود چند ماهی با ی خانم شاغل همکارش عقد بود طبق گفته خودش بخاطر اینکه تفاهم نداشتن طلاق گرفتن وبامن ک خانه دارم ازدواج کرد .چند روز پیش با دوتا ازهمکارانشون ک همسرانشون شاغل بودن  ی سفر  چند روزه رفتیم نمیدونم چرا من غصه ام شد ک چرا من تلاش نکردم من استقلال مالی داشته باشم واعتماد بنفس نداشتم در کنارشون وهمش میگفتم توفکرم بخودم  نکنه شوهرم الان حسرت میخوره میگه کاش همسر منم شاغل بود کاش طلاق نگرفته بودم شایدم تمام این فکرا  تاثبر حرفای  خانواده همسرم  هست ازبس گفتن  دوست وهمکاری پسرمون خانمو هاشون شاغلن چقد پیشرفت کردن وفلان  ب امان الان همش تو غصه ام این فکرا دست ازسرم بز نمیدارن واعتماد بنفسم ازم گرفته 

خودتو با کسی مقایسه نکن

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فکرای چرت چیه میکنی 

خب اگه زن شاغل میخواست میرفت دوباره تو همکاراش یکی رو میگرفت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ول کن خواهر مرد اگه مرد باشه چنین فکرایی نمیکنه من چی بگم ک جاری خانم ها هر دو شاغلن و مادرشوهر پدرشوهر ورد زبونشه ک زن باید شاغل باشه هر چند منم خیلی غصه می خورم

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

عزیزم برای اشتباه دیگران غصه نخور

چرا یه خانم باید پا به پای مرد کار کنه و این رو کلاس میدونن؟! 

وظیفه خانم کار کردن نیست و این کار هم اصلا باکلاسی نیست... 

یبار یکی از اقوام که دیپلم هست و یه شغل خییییییلی معمولی و کثیف داره میگفت من توی قوم شوهر همه بهم اخترام میذارن چون شاغلم!!!! ببین یعنی تصور مردم این شده که هررررررر شغلی کلاس داره... خنده دار نیست؟!

ولی بنظر من خانمی که هنر داره، خانمی که تخصیلات داره، خانمی که بچه های مودب و خونه زندگی مرتب داره کلاس داره ...

نه اینکه به هر قیمتی و با هر حقوقی و هر شغل مزخرفی خانم بره کار کنه

خودمون مردا رو پررو کردیم که انتظار دارن خانماشون پا به پاشون کار کنن با اینکه وظیفه شون نیست بعد میگیم جامعه مرد سالاریه... جالب نیست؟!

شما رو با همه شرایطتون انتخاب کرده خانوم

میدونم این فکرا هست همیشه

خانواده شوهرتو از ابن حرفا میزنن سعی کن خودتو مشغول کنی نشنوی حرفاشون 

عزت و نفس و ارزش هر آدمی به شغل و ابن چیزا نیست 

با اینکه استقلال مالی هم بد نیست 

حالا ببین با این فکرا به جای غصه و ناراحتیش که برای خودته در چه جهتی میتونی برای رشد خودت استفاده کنی

سلام استارتر 

من همیشه فکر میکنم یک خانم باید یک مهارت پولساز بلد باشه 

حالا یا شاغل باشه دولتی یا آزاد و یا مهارتی پولساز بلد باشه 

اصلا بخاطر خودش و‌ روحیه ش  

برو یک فعالیت خوب یاد بگیر 

هرچیزی که نزدیک سلایقت هست

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
عزیزم برای اشتباه دیگران غصه نخورچرا یه خانم باید پا به پای مرد کار کنه و این رو کلاس میدونن؟! وظیفه ...

اتفاقا خانمایی ک باهم بودیم معلم بودن همش غصه وفکر این داشتن اول مهز چیکار کنیم بچه هامون چون بخاطر شغلشون باید میرفتن ی شهر دیگه که خیلی دیز از مکان زندگیشون از صب ک برن ۵ بعدازظهر میرسن خونه دست تنها بودن مادر وخواهرشون ی شهر دیگه بودن